5 återfuktande produkter som boostar din hy i kylan

Kylan sitter i och sätter sina spår i huden. Den känns torrare och ur balans. Här är fem återfuktande produkter som kommer att boosta din hud.
Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Man fick ju faktiskt lite hopp ett tag om att våren var tillbaka till helgen kom. Helgen var superkall och man kände sig torr och fnasig i huden igen.
Inte så konstigt att man känner så eftersom på vintern kyls huden av och det är ofta blåsigt med temperaturskillnader (kallt ute och varmt inne). Det gör att huden torkar ut snabbare. Därför är det ett måste att återfukta huden så att den hamnar i balans igen.

Annons

Glöm inte heller bort att återfukta dig själv från insidan, drick vatten och te. Om du inte gillar vatten, lägg i lite hallon eller citron som smaksättning så smakar det godare.

rosa väska med produkter

Här är några återfuktare vi tipsar om:

 

Weledea återfuktande

Weleda – Lätt fuktcreme för normal – och blandhy som reglerar fuktbalansen. I den finns jojobaolja och lugnande trollhassel som förbättrar hudens balans.  Här kan du hitta den (reklamlänk via Apprl) .

serum i brun flaska
Lernberger Stafsing Moisture boost serum – Ett bra serum som ger långverkande effekt, skyddar och hindrar huden från att torka ut. Här kan du köpa den (reklamlänk via Apprl) .

 

 

Brun flaska med ansiktsolja
Lernberger Stafsing Facial oil – Den här oljan består av 22 olika botaniska extract och ekologiska oljor som stramar upp och ger grym lyster. Oljan återfuktar på djupet, mjukgör, lugnar och reparerar. Här hittar du den (reklamlänk via Apprl) .

 

ansiktsolja i glasflaska
Barr – En lyxig olja som innehåller vitaminer och antioxidanter som ger näring och återfuktar på djupet.

Blått serum

It’s skin –  Serumet som ger maximal återfuktning och balans till känslig hy. Hjälper till att minska tecken på trötthet som beror på stress.   Här kan du köpa den (reklamlänk via Apprl) .

Dela på:
Annons
Laddar