5 saker killar undrar om mens – men inte vågar fråga

Annons

Det är inte alltid så lätt att vara kille. Särskilt inte om man undrar saker om fiffin som man aldrig kan ta reda på själv.

Därför har vi inspirerats av Modette och gjort en lista på 5 saker killar undrar om mens – men som de inte vågar fråga om! 

Annons
Annons
 1. Hur känns egentligen mensvärk?
  Svar: Jadu. Mensvärk är såklart individuellt. Men om jag slår dig hårt i ansiktet, mitt på näsan, och sen gapskrattar dig i örat så det ringer i flera minuter efteråt, så kanske du fattar hur det känns för mig. (Med andra ord: ifrågasätt aldrig mitt humör under lingonveckan)
 2. Varför blir tjejer sugna på choklad när de har mens? 
  Svar: Föreställ dig att du är på botten av en slemmig sjö. Du måste bo där nere en hel vecka, och simma omkring med sliskiga ålar och nån tråkig krabba. Livet är trist, tomt och ensamt. Om du då kan hitta NÅTT som får dig att tänka på något annat – om så bara för en smaklöks-sekund – skulle du inte ta den chansen? FRÅGA ALDRIG MER DÅ VARFÖR JAG VILL HA CHOKLAD TACK.
 3. Hur känns en tampong?
  Svar: Ingenting. Om den känns så har du förmodligen satt den fel eller den har ”åkt ur”. Med andra ord: sätter du in en tampong rätt så känns det lika lite som ett samlag med en fuckboy som tror han är casanova. 
 4. Vad är ”menstrosor”? 
  Svar: Du vet hur det är när tandkrämen är HELT slut men man ändå klipper upp den med en sax för att skrapa ur det sista från tubens kanter? Ungefär SÅ LITE vill jag vara snygg och sexig när jag har en blödande orkan inom mig, och kommer därför alla dagar välja mina stooora, sköna mormorstrosor framför nått string-tjafs.
 5. Vad kan killar gör för att hjälpa?
  Svar: Håll käften. Köp glass. Gå villkorslöst med på ALLA krav som ställs hemma och fråga absolut inte något av 0ovanstående. Vill du komma ur lingonveckan med livet i behåll är det bäst att du bara go with the flow och låtsas som att du förstår allt.

/Johanna

Dela på:
Annons
Laddar