5 sista-minuten-presenter

Annons

Jag lägger så mycket fokus och energi på mitt jobb som reporter och tv-ansvarig här på Hänt att jag ibland glömmer helt att planera mitt vardagsliv.

Exempelvis har jag oftast ganska dålig koll på vad som händer på helgerna, det är inte förrän jag vaknar på lördag morgon efter Idol-sändningen som jag inser vad som händer på kvällen.

Alltför många gånger inträffar det att någon av mina vänner har inflyttning-, eller födelsedagsfester som jag HELT GLÖMT. Därför är jag en MÄSTARE på sista-minuten presenter.

Här är 5 tips för den stressade:

Sephoras Winter Wonderland Surprise Mug 
Massa badskum i en gullig mugg som är färdiginslagen – perfekt att slänga fram i farten.

Annons

Benefit GALAfornia Love Presentask
Som en mini-goodiebag inuti en cool plåtask. Asbra för dig som vill verka som att du lagt ner mer tid än du har på att plocka ihop flera produkter till din vän!

Marc Jacobs The Sex Kitten 

En av mina absoluta favoriter! En färdig smällkaramell innehållande en mini-mascara och ett läppstift från ett lyxigt märke – men gör inget hål i plånboken.

Annons

… Och för dig som VERKLIGEN är ute i sista-minuten har jag följande tips: 

Annons

Personlig Påse 

Plocka ihop random saker som påminner om er två och upplevelser ni har tillsammans på din närmaste ICA-butik. Det kan vara allt ifrån en taco-krydda till ett paket bindor – billigt och smidigt!

Handgjord Tavla

Införskaffa en tavelram (eller sno en av dina egna), ta fram ett vitt ark papper och skriv med slarvig handstil. Du kan skriva alltifrån ord som symboliserar er relation till fina lycko-önskningar eller visdomsord. Resultatet blir shabby-chic med extremt mycket omtanke bakom!

/Johanna

Annons
Dela på:
Annons
Laddar