4 Hollywood-kändisar delar med sig av sina eko-favoriter

Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

När jag var tonåring brydde jag mig typ BARA om att köpa BILLIGA grejer som skulle vara så starka som möjligt (då pratar jag inte bara om alkohol..

– OBS skämt! –). Jag handlade smink från budgetföretag och tvättade fejjan med tvål. 

Men på senare år har jag, som så många andra, börjat bry mig så mycket mer om vad som faktiskt är I produkterna. Och jag är inte ensam.

Kändiseliten är alltid ett steg före, och bland Hollywoods glittrande scener har många stora namn avslöjat att de använder ekologiska produkter för kroppen. Därför har jag sammanställt en lista med de största namnens EKO-FAVORITER, efter inspiration från Naturligtsnygg.se!

Annons
Cameron Diaz har avslöjat att hon använder ekologisk fuktkräm med hög solskyddsfaktor!
Annons
Jennifer Aniston använder Dr. Hauschka (se nedan för produkt-tips!)

 Amanda Seyfried använder eko-deo som är aluminium-fri.

Jennifer Lopez köper både ekologisk mat och hudkräm.

Är du också sugen på att testa eko? Här är länkar till eko-tips!

Dr. Hauschka Clarifying Facial Toner är en favorit i eko-hyllan. Den säljs bland annat på Apoteket. Du hittar den HÄR.  (reklamlänk via Apprl)

Annons

EOS läppbalsam är 95% ekologiska och doftar underbart! Helt klart en favorit för dig som vill ha mjuka läppar. Du hittar dem HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Madara Micellar Water. Är du lat och inte orkar skölja av dig make-upen varje kväll ska du använda detta ekologiska rengöringsvatten. Jag DÖR ju för denna bekvämligheten när jag inte orkar stoppa huvudet under kranen.

… Och gillar du Madara-serien ska du absolut köra på en fuktkräm också. Framförallt är produkterna ekologiska och snälla mot miljön!

Annons

ECO Clean Face Canola är en rengöring för torr hy, baserad på rapsolja. Den är helt ekologisk och har dessutom ett mycket fördelaktigt pris.

För håret har Rapunzel of Sweden ett helt set av både schampoo, balsam och inpackning som är ekologiska (dock inte veganska).

Hoppas du hittade något du gillar bland alla produkter! 
Kram kram 

Dela på:
Annons
Laddar