Alexander Kronlund: Sveriges mest googlade man

Annons

För någon vecka sen hängde vi med Alexander Kronlund, Sveriges mest googlade man. 

Varje fredagskväll när Idol går på tv är det tusentals personer som går in på en supergammal artikel vi har om Alexander – och alla kommer via google. Ingen av oss har någonsin sett något liknande. Möjligtvis kan Jesper Blomqvist har varit och snusat på samma populäritet under Let’s Dance – men ALDRIG såhär.

Annons

Vi älskar Alex, han är sjukt genuin, unik och otroligt kompetent inom musik. Det är liksom som att sitta på en varenda i Italien med en väldigt gammal mormor och höra henne berätta historier om hur hon trampat vindruvor och försörjt byn med pastaknyten, när man hör Alexander prata. Ingen vet vad som ska komma ut ur hans mun men allting är på något sätt fascinerande.

Det gillar jag.

Annons

Men! Alexander K is about to enter a new stage in his life. Han ska nämligen få en liten bebis!! Förmodligen är det nästa generations Max Martin eller Beyonce som hans sambo kommer klämma ut, något storslagen kan man ju räkna ut att det blir.

Och Alex är nervös. Han är ordentligt nervös. Det är första barnet och nu följer Alex gravidförloppet slaviskt i sin telefon, precis som alla andra dödliga soon-to.be-pappor.

Vi förstår dig, Alex! Om du vill kan jag och Jonna vara med på förlossningen och spela lugn musik/berätta fräckisar, jag har hört att det hjälper. Hör av dig på Insta DM isf!

/Johanna

Dela på:
Annons
Laddar