Anton Hagman om uppbrottet från Wilma

Annons

Anton Hagman och Wilma Holmqvist har varit ett omtalat par i nästan två år. Men i somras tog kärlekssagan slut.

Nu berättar Anton Hagman för första gången öppet om varför det tog slut och vad som hände. Det var i somras som fansen började spekulera i om Anton och Wilma hade gjort slut. Detta efter att Wilma ändrat sin relationsstatus på Facebook från ”i ett förhållande” till ”singel”. Hon raderade också alla bilder på Anton från sin instagram. Wilma har efter det gått ut och berättat i videos om hennes och Antons uppbrott, men nu kommenterar Anton händelsen för första gången.

När vi träffade honom på röda mattan berättade han att det har varit en tuff tid men att han och Wilma äntligen hittat tillbaka till varandra, efter uppbrottet. Nu är de tillsammans igen och Anton säger själv att han mår bra.

– Nej, men jag vill gifta mig med henne. Så är det bara. Sedan har man alltid liksom… vi var 19 år och det blir stort tryck och då blir det svårt att hantera. Men nu har vi gått igenom det här, så nu är vi starkare än någonsin, berättade han för vår reporter.

Wilma Holmqvist blev känd genom sin youtubekanal där hon bland annat pratat mycket om skönhet, och Antons stora genombrott kom när han var med i Melodifestivalen med låten ”Kiss you goodbye”.

Annons
Annons

HÄR kan du se hela intervjun med Anton:

Dela på:
Annons
Laddar