Årets bästa kändis-dofter

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Alltså, om någon sniffar i min armhåla vill jag definitivt lukta som Beyoncé.

Nuförtiden finns det ju en uppsjö av kändis-dofter som stjärnorna själva designat, och jag är väl lite av en parfymnörd. Okej, jag är GALEN i olika dofter, därför har jag skrivit ihop en lista på årets bästa kändis-dofter!

Under bilderna finns länkar och beskrivningar <3 

Annons
Annons

Rihannas doft luktar eleganta vita blommor och fresia. Den har inslag av apelsinblomma, gardenia och pion. (reklamlänk via Apprl)

Ariana Grandes parfym ”Moonlight” är fräsch med fylliga svarta vinbär och plommon, med inslag av söta marsmallows. Lite vågad, med andra ord!

Beyonces ”Shimmering Heat” doftar Rosépeppar, freesia, orkidée, jasmin, rosor och vanilj. Den hittar du HÄR.  (reklamlänk via Apprl)

Naomi Campbell gör det igen! Doften öppnas upp av krispig bergamott tillsammans med fräsch mandarin och apelsin, med en bas av cederträ.

Katy Perrys ”Indi” doftar frisk liljekonvalj och vitt cederträ som blandas med varma, sammetslena noter av ambra och vanilj i basen. 

James Bonds doft 2017 bjuder på en kryddig not av ananas som följs av en blommig och feminin ylang-ylang.

Dela på:
Annons
Laddar