Bobby klippte av näsan: ”Gick i två delar”

Annons

Oftast är det Bobby som sätter oss ned i sin frisörstol, men den här gången satte vi honom ner i den heta stolen och gav honom 20 frågor som han var tvungen att svara på och som vanligt INGA filter. Vi tror att ni som oss kommer få en helt annan bild av vår älskade kändisfrisör ❤️

Vad är det första du gör varje morgon när du går upp ur sängen? 

Först kaffe ca 06.30 till nyhetsmorgon. Sedan väcker min man med frukost 07.30 och morgonmys (sex) sen tar jag mina egna vitaminer, hår- och slimpiller, dagligen som rutin för att hålla mig frisk och pigg.

Vad är det sista du gör varje kväll innan du går och lägger dig?

Tvättar mig och med skincare-produkter för att hålla mig slät, ung och fräsch, borstar tänderna och sedan givetsvis myser godnatt med min man! Alltså sex eller ska man säga älskar med varandra haha. Vi har faktist bästa sexet, haft det varje dag sen vi träffats.

Finns det någon sak du inte kan leva utan i vardagen? 

Det finns många saker jag inte kan leva utan, men om man ska välja något materiellt är det nog min telefon. Annars min man och våran familjer och vänner❤️

Annons

Vem är det mest kända personen du fått sätta saxen i? 

Vet inte vem som avgör vem som är mest känd, men isåfall kanske Sting, Pink , Enrique Inglesias, Victoria Silvstedts , Tiesto eller Danny i Sverige då

Vilken kändis skulle du vilja sätta saxen i? 

Madonna, helt klart, hon är en modeikon, en trendsättare och en stor stjärna genom alla år.

Vad är det bästa med att ha ditt jobb? 

Alla fantastiska människor och kunder jag får träffa, och samtidigt vara kreativ.

Annons

Hur mycket hemlisar får du höra i frisörstolen? 

Jag får höra allt, otroligt mycket hemlisar. Roliga hemligheter, tråkiga hemligheter och allt däremellan. Ibland har jag fått höra om skilsmässor innan det hänt och i vissa fall har jag kunnat förhindra det. Får höra allt förutom skitsnack, för det vill jag inte höra.

Vem har det finaste håret i kändis-Sverige? 

Kille- Danny, riktig trendsättare som klär i allt.

Tjej- Gynning är en favorit, alltid snygg i håret, även hon är en trendsättare, som vågar göra förändringar och vidga på gränserna lite!

Vad är det sjukaste som hänt dig i frisörsammanhang? 

När jag var 16 år och höll på att utbilda mig till frisör sprang jag runt hemma med min syster och låtsades att jag skulle klippa av hennes hår, då slog hon till mig när saxen var öppen så jag fick saxen upp i näsan. Jag klippte av min egen näsa i två delar, den gick av i mitten och jag fick sy sju stygn. Jag var fåfäng redan då och mådde dåligt för att jag hade ett ärr, men det syntes inte så mycket och när jag var runt 30 opererade jag den igen så nu syns det inte alls.

Annons

Vad gör du för att lyxa till vardagen? 

Kryddar alltid min omgivning med extra kärlek, att älska och känna sig älskad är lyx för mig. Kärlek är den bästa vardagslyx man kan få! Men om ni tänker i den lyx man kan köpa, så älskar ju jag att handla, saker till mig, till min man eller mina vänner. Kläder, skor, slipsar, parfymer och allt mellan himmel och jord, älskar att ge bort saker och jag gör det för att jag har möjlighet till det och det är lyxigt!

Vad vill du tipsa om för att göra vardagen lättare? 

Låt negativitet rinna av och se inga hinder i beslut som ska tas. Vill man så kan man, man får bara inte se problem i beslut och uppdrag, problem är till för att lösas!

Vilket är ditt bästa träningstips? 

Se inte träningen som ett måste, gör det för att du vet att du mår bra av det. Och gör det till en enkel grej. Istället för att sätta sig på ett café med din vän, ta med din kaffe och din vän och ställ er på bandet och prata och drick kaffe samtidigt.

Hur ska man finna motivationen till träning? 

Träna med en vän så ni kan peppa varandra och så man inte kan ta till dåliga ursäkter som att ligga kvar i sängen! Och ta hjälp, det känns alltid lättare att få hjälp av någon annan som säger åt dig vad du ska göra och vad du ska äta för att nå ditt mål, alla har vi varit nybörjare någon gång.

Annons

Ta 2 Bobbys Beauty Slim varje morgon för ökad motivation eftersom dom ger massor med energi och förbränning samt ger ett finare hår hud och naglar på köpet?

Hur håller du och din man kärleken vid liv? 

Genom att dagligen ge beröm, komplimanger och pepp till varandra. Stöttar varandra i alla beslut och hjälper varandra i alla beslut!

Vem är mest romantisk av er? 

Det är nog jag! Men underskatta inte Jimi, han är super kärleksfull och romantisk.

Vad föll du för hos honom? 

Hans charm, ärlighet och ödmjukhet. Han har ett hjärta av guld! Jimi är det ärligaste och mest fantastiska jag nånsin träffat.

Annons

Och självklart drunknade jag i hans blåa ögon. Listan är otroligt lång över saker som jag älskar med honom, skulle kunna sitta i flera veckor och berätta vad som är bra med min man.

Hur ser en perfekt dejt ut?

För oss, hemma i soffan med bara med varandra, god mat och en bra film. Vi är alltid ute på ståhej och äter ute väldigt ofta så de tillfällen de bara kan vara vi två med varandra en hel kväll utan jobb och telefonsamtal är den perfekta dejten. När vi kan uppskatta varandra och bara vara vi!

Vad gör du när du vill överraska din man?

Älskar att skämma bort honom, köper något fint som jag vet att han uppskattar. Eller gör något för att underlätta hans vardag, bokar massagetid eller en städerska som gör vårt hem skinande rent till han kommer hem.

Annons

Fick ni lära er något nytt om Bobby nu? Annars kan ni läsa mer på hans blogg.

/ Jonna

Annons
Dela på:
Annons
Laddar