Daniel Norberg om uppbrottet

Annons

Daniel Norberg, 28 år, försörjer sig på humor och sketcher. Tillsammans med sin bror Emil Norberg har han skapat flera parodi-videos på youtube som fått enorm spridning, flera har miljoner visningar och hyllas över hela internet.

Och jag kan verkligen inte sticka under stol med att Daniel är bland de ljuvligaste personer jag någonsin träffat på. Jag har än sålänge inte haft förmånen att träffa hans bror Emil (om du läser detta: jag kommer säkert gilla dig lika mycket), men jag är ett stort fan av deras humor.

Daniel är just nu en av deltagarna av årets Let’s Dance. Tillsammans med veteran-dansaren Maria Zetterman ska han lära sig att svänga om på dansgolvet och vinna folkets röster.

Jag och Jonna var såklart på plats i danslokalen och hängde med profilerna under deras repetitioner (vi har ju en vana av att stalka våra favvo-program). Där fick vi en stund att sitta ner med Daniel och prata om allt det där han annars kanske inte tar upp i sina roliga sketcher. Olycklig kärlek, jobbiga känslor och tuffa livsval. Och det är ju himla fint det där. Att intervjua någon med en viss profil – men prata om något annat, något djupare. På något sätt tror jag att det är i de där ögonblicken mänskliga möten kan förändra. När vi pratar bortom ytan, bortom det självklara så tror jag att vi inser att vi alla är samma. Samma skrot och korn med samma rädslor och känslor.

Ja. Nu spårade jag ju självklart ut igen. Denna intervjun handlar ju egentligen bara om att vi snackar om att Daniel Norberg finns på Tinder, men ni fattar grejen. Ibland träffar man på personer som obehindrat vågar prata om nått annat än det ytliga, och det gillar både jag och Jonna skarpt.

Annons

HÄR kan du se hela videon:

Dela på:
Annons
Laddar