Därför tränar jag typ aldrig

Annons

Hej finisar!

Jag HATAR att träna. HATAR HATAR HATAR. Alltså, jag gillar ju känslan efteråt men…

  1. Jag ser ut som en mosad grävling när jag tränar. Blir röd i ansiktet, får stripigt hår och luktar oftast illa, vilket gör att det INTE är roligt att trängas i Stockholms trånga gymlokaler. Obegripligt hur folk kan driva FRÄSCHA ”träningskonton” på ig..
  2. Jag har aldrig tid. Mitt liv liksom rinner mig ur händerna. Jag började kolla om Gossip Girl i somras och är FORTFARANDE på säsong två.
  3. Jag vet inte HUR jag ska träna (förutom löpträning då, men det är ju svårt i december). Ibland leker jag med tanken att åka till gymmet – men så slår det mig. Vad ska jag göra där? Dra i nått handtag? Hoppa på nån maskin? Livet är nog obegripligt.

Därför ringde jag och Jonna upp kändis-pt:n Thomas Skoglund, som bland annat tränat Henrik Schyffert och Daniel Craig (!), för att testa på hur stjärnorna tränar. Jonnis tränar redan typ VARJE vaken sekund men jag är lite sugen på en superkropp. Som i att vara stark och orka mer då, inte bli smalare.

Annons

Hur det gick? Snälla, kolla själva.

Det var bra att träffa Thomas! Han gav mig faktiskt några sjukt bra tips som gjort att jag kommit igång lite extra.

Annons
Annons

 

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar