Det hettar till i studion!

Annons

Hej alla fina!

Hoppas ni har en bra helg.

Jag håller på att återhämta mig efter fredagens IDOL-sändning. Som vanligt var jag och Jonna på plats och det var kvalfinal. Jag måste erkänna att jag håller på att dö av tristess för att Idol-formatet faktiskt känns ut-tjatat och ganska urvattnat vid det här laget (det kan ha att göra med att jag sett VARENDA fredagsfinal live hela hösten och dessutom hängt med Idolerna varje repetition på torsdagarna). MEN i fredags blev det faktiskt ganska kul för att det hettade till i studion.

Då menar jag inte på grund av alla söta killar som jobbar i produktionen runt scenen utan för att det blev ett HIMLA LIV kring Chris Kläfford! Tittarna rasade, juryn rasade, till och med PROGRAMLEDARNA rök ihop!! Jag fick sån feeling att jag också var tvungen att rasa lite på min sambo när jag kom hem. Han fattade ingenting.

Jag ska förklara.

Annons

Alla idoler hade fått ”utmanings-låtar” av juryn som de skulle sjunga. Hanna Ferm var tvungen att sjunga Into You av Ariana Grande och Gabriel Cancela fick Sexy Back av Justin Timberlake. När Kläffan skulle gå upp visades ett intro där han övade till Drakes låt Hotline Bling, vilket kändes som en riktig utmaning för trubaduren från Lindesberg.

MEN när Chrissan äntrar scenen chockar han alla genom att han gjort om låten till en ballad!

Detta fick tittarna att rasa och tycka att Chris får särbehandling av juryn. Twitter gick på högvarv och i Idol Extra togs kritiken upp av sidekick Daniel Redgert och programledaren Pär Lernström. Men då ilsknade Nicki till och fick ett rejält utbrott.

– Alltså ärligt talat, först är Chris den enda som fått en utmaning och nu plötsligt har han inte fått någon utmaning?! skrek hon till.

Då fick Pärran gå in och försöka lugna stämningen.

– Så där sur behöver du verkligen inte bli, sa Lernström.

Annons

Men Nikki Amini vidhöll sina argument.

– Varför ska vi sitta och prata om vad folk tycker i sociala medier?!

Det var här som självaste Pär Lernström fick nog.

– Det kan vi väl absolut göra. Det är ju folks åsikter. Herregud vi måste väl kunna ta in vad människor säger, nu blir jag sur här, sa programeldaren och slog näven i bordet.

Jesus Kristus. Så här mycket drama har det inte varit i Idol sen en tjej svimmade efter att ha sett Johan Palms frisyr på scen! Kul tycker jag, i och för sig. Det är alltid uppfriskande när det händer något. Nikki for president, hoppas hon är kvar i Idol många år till så det händer något spännande!

Annons

Här kan du se vad som hände:

Annons
Dela på:
Annons
Laddar