Efter sol kommer… After Sun-produkter!

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Är det något vi kan lära oss av kändisarna som strålar med sin solkyssta och vackra hy så är det att ta hand om sin kropp. Bland annat har profiler som Jennifer Aniston pratat om att hon använder samma produkter hela tiden och Halle Berry har avslöjat att hon återfuktar ansiktet med rosenvatten innan hon sminkar sig. Penelope Cruz berättar att hon alltid ser till att sova och äta bra för att ta hand om sin hy medan Sarah Jessica Parker aldrig går och lägger sig med smink i ansiktet. Och superstjärnan Jessica Albas viktigaste tips är att ALLTID använda solkräm. 

Amen, säger vi! Men det räcker inte bara att smörja sig med solkräm – vill du brännan ska hålla sig fin så gäller det att återfukta din hy när du kommer in efter en dag i solen.

Annons

Därför har vi (såhär i sommartider) sammanställt en liten lista på nya After Sun-produkter, eftersom vi får någon vecka sedan skrev om bästa solskyddet.

Enjoy!

Biotherm har en klassisk After Sun-mjölk som heter Lait Oligo-Thermal Milk Aftersun. Du kan använda den både i ansiktet och på kroppen, och den är berikad med E-vitamin, mikromineraler och planktonextrakt.

Isabella Löwengrip har släppt sina egna After Sun-produkter under märket ”Löwengrip Care & Colour”.

Hennes After Sun-lotion är dessutom på rea just nu – online kan du hitta den för bara hundralappen!

Annons

Hawaiian Tropic är ett välkänt märke inom sol-produkter. Mest kända är de kanske för sina solskyddsfaktor som oftast doftar fantastiskt. Men visste du att de även har en bodybutter i sitt sortiment som doftar kokosnöt (jaaaa, min favorit såklart!). Innehåller dessutom vitamin A, E och C.

NUXE är ett märke som ni kanske mest känner igen från sina fantastiska kroppsoljor (läs mer om de HÄR!), men de gör också ett After Sun Schampoo Hair & Body Schampoo.

Det är en produkt som avlägsnar sand, salt, klor och solskyddskrämer, från både kropp och hår, utan att torka ut.

Och NUXE har också lanserat en efterföljande body lotion som du kan använda både i ansiktet och på kroppen. Den innehåller carobfrön, en aktiv ingrediens som stimulerar melaninet i huden och aktiverar din naturliga solbränna (ja, den har samma underbara doft!).

Dela på:
Annons
Laddar