En kväll som inte blev som den skulle

Annons

I torsdags skulle jag för en gångs skull ut och springa. Jag hade tagit på mig träningkläderna, ätit mellis och till och med tagit en tränings-selfie i spegeln. Det kändes praktiskt taget som om jag redan HADE tränat.

Men sen ringde mitt familjekaos. Syrran är på kollo och hade hemlängtan, mamma tappade bort min andra systers barn på ”Duran & Mollan” och min sambo spikade fast en hylla fel på nya möbeln.

Annons

Ja, ni hör ju. Det hela slutade med att jag grät en skvätt och satte mig i soffan, åt wok och kollade på Gossip Girl. Ibland blir verkligen livet så himla oplanerat, och ju äldre jag blir så känns det liksom mer okej. Jag blir ledsen när min familj är ledsen, men det är inte hela världen. Det får vara så, och det är okej.

Annons

Efter tre timmar hade min ”träningskväll” förvandlats till det här (vilket iofs också är sjukt najs):

Dela på:
Annons
Laddar