EOTB-DELTAGAREN SOM LÄRDE MIG ALLT OM SEX

Annons

Jag ser mig själv som en extremt smart människa.
Jag vet nästan allt. Fråga mig och jag har ett svar.

Men när jag träffade Rasmus från Ex On The Beach för att göra ett reportage om hans lilla ”samling” han har hemma så kände jag mig som bambi på hal is.

Med ”samling” menar jag sexleksaker. Jag har ju gått på sexualundervisningen i skolan, trätt på en kondom på en gurka och kanske glottat på en och annan lesbisk, ekologisk porrfilm som är gjorda av feminister.

Men Rasmus visade mig att det finns leksaker, maskiner, hjälpmedel och utmaningar för nästan ALLT. Herregud, tänk så många bebisar det här landet skulle få om Ex On The Beach-deltagare fick hålla i sexualundervisningen i skolan. Då skulle vi behöva införa ”sextimmar” på betald arbetstid som Socialdemokraten Per-Erik föreslog.

Annons

 Se Rasmus samling – har lagt 30 000 på sexleksaker

Ps. lyssna på vad Rasmus säger i slutet: det viktigaste är att se till att alla är med på vad som händer i sängen.

/Johanna

Dela på:
Annons
Laddar