Finaste sommarfärgerna på lacken

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

 

Jag vet inte vilken typ av människa ni är men jag är ett BARFOTABARN. 

Såfort solen tittar fram så vill jag gå barfota. Då är det så himla kul att matcha händer och fötters naglar i en fräsch sommarfärg. Äntligen känns det okej att börja använda de ljusaste ljusa nyanserna på lacken (i vintras matchade ju min hudton typ det vita lacket, thank god för att man håller på att bli lite brun redan i maj!).

Därför tänkte jag slänga ihop en lista på mina bästa tips på snyggaste lacken inför sommaren! Ni som känner mig vid det här laget vet att jag älskar ljuuuuusa färger, så Here We Go!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Annons

Mina favoritfärger inför sommaren är:

Essie 312 ”Spin The Bottle” är den perfekta nyansen av ljusrosa. Du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Essie Nail Lacquer 74 ”Tart Deco” blir ljust aprikost, och målar man flera lager blir färgen mer lysande. SÅ snygg! Du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

 

Annons

OPI’s Softshades ”Put in Neutral” har en såå fin och täckande rosa färg. Du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

I OPI’s nya kollektion ”Grease” ingår sjukt fina pastelliga nyanser som påminner om den nostalgiska filmen med romantisk 50-tals-känsla. Den hittar du HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Färgen ”Hopelessly devoted to OPI” är en flirtig och lite starkare nyans av rosa som påminner om den klassiska stilen som modeförebilderna ofta bar förr. Perfekt till brunbränd sommarhy och blommiga kjolar! Du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Dela på:
Annons
Laddar