Fixa Blake Livelys naturliga look!

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Blake Lively är en av mina absolut favorit-skådisar. Hon slog igenom som ”Serena” i den hyllade ungdomsserien ”Gossip Girl” och har sedan dess gjort komet-karriär i Hollywood. Hon har bland annat spelat i ”The Age of Adaline” och i ”The Shallows”. Man blir ju inte mindre avundsjuk av hon dessutom är typ jordens snyggaste person OCH är gift med jordens andra snyggaste person (Ryan Reynolds).

Jag kan nästan bli lite irriterad på att Blake alltid lyckas fånga den där perfekta naturliga looken – oavsett om hon är på röda mattan eller ute och solar. Åh va orättvist!!!

Annons

Gillar du också Blake Livelys naturliga look? Här är 4 produkter som ger dig garanterat Blake-GLOW!

Grunden för att skaffa sig Blake Livelys naturliga look är en bra bas. Självklart går det bra att skippa smink helt, men vill du täcka lite röda fläckar och få en jämnare ton så är det bra att ta till en produkt som lägger sig naturligt på huden i utan att se för ”sminkad” ut. TIGI’s puderfoundation är en av alla produkter på marknaden. TIGI är märket som gjorde succé efter sina hårvårdsprodukter, men har nu kommit ut på marknaden med diverse smink och make-up. Det här pudret finns i alla nyanser.

Amika Bust Your Brass Shampoo är ett silverschampo som tar bort varma toner i blont, silvrigt eller grått hår för en klar blond nyans. Vill du framhäva dina ljusa slingor och toner och skaffa dig den där somriga beach-looken som Blake så ska du satsa på att duscha med silverschampoo en gång i veckan.

För bästa resultat, följ upp med balsamet och använd regelbundet i blött hår.

Annons

Märket Amika har dessutom ett Dry Schampoo som du använder när du känner att barret blivit lite platt och fett. Produkten ger ditt hår den där extra volymen som Blake alltid tycks få till – och är dessutom helt fri från aluminium.

Blake satsar mycket på läppar. Läppar, läppar, läppar. I sommar är jag såld på den mjuka, naturliga känslan som Blakes stylister ofta skapar med ett ljust, skimrande läppglans. Det här läppglanset från TIGI ska sitta riktigt bra i flera timmar. Det finns en uppsjö av färger att välja mellan, men tumregeln för att skaffa dig Blakes look är less is more. Vill du köra på mer färgstarka läppar – tona ner ögonen, och vice versa.

Gillar du mer färg på läpparna ska du satsa på ett täckande läppstift som du hittar HÄR (reklamlänk via Apprl) !

Dela på:
Annons
Laddar