GÄSTINLÄGG: Denise och Oliver bloggar!

Annons

Vi träffade Denise och Oliver från Temptation Island och snackade inspelning, sexscener och vilken relation de egentligen har. Kolla på intervjun här och läs Denise gäst-blogginlägg här nedan!

Nämen hej fina du! Ja, just du, du som läser detta!

Annons

Denise Desmond och Oliver Hunt från programmet Temptation Island här!

För ett par dagar sedan var vi tillsammans med gulligaste tjejerna Jonna och Johanna på ett mysigt litet SPA och fick där testa på ”Minetan”-mousse som är numera vår absoluta favorit bland marknadens bästa brun utan sol märken. Säger bara; wow, en riktig tio-poängare!

 Vi fick där även svara på en del frågor som vi fått skickade till oss genom våra egna Instagramsidor – Se klippet längst ner i texten! 

Bland annat hur vår relation ser ut idag, hur det var att spela in Temptation Island och vad som egentligen hände bakom kamerorna.

Då vi spelade in detta under ca 1 månad så har det såklart hunnit hända en HEL del, men tyvärr kan vi riktigt inte avslöja allt, än.. Men vi kan lova er mycket mer prat om bakom kulisserna, en hel del avslöjanden och även reaktioner vid olika galna saker som händer!

Då programmet ”Temptation Island” är mer än att folk bara ”åker till en ö för att supa och knulla” så är det många som reagerat på hur vi är med varandra då Oliver gick in som par och jag (Denise) som singel.

Vi klickade bra med varann och vi båda kände snabbt en trygghet i varandras närhet.

Hela denna upplevelse var såklart en otroligt ovanlig situation för oss båda då vi gick från att aldrig ha setts till att bo med, och vara uppe i varann 24/7, i så gott som en månads tid.

Här kommer två olika scenarier, för att ni ska förstå oss bättre. Läs och tyck sedan vad ni vill om detta.  

Scenario 1.

 Du är i ett förhållande. Ni har träffat varandra till och från under ett halvår. Ni har distansförhållande och känner för att göra något galet och spontant och tackar då ”ja” till att medverka i Temptation Island.

Ni får varken ses eller prata med varann på 24 dygn. Det enda ni får se på varann är små klipp på din partner om vad som händer på andra sidan ön.

Du ser snabbt klipp du inte gillar att din partner gör och öppnar därefter upp dig mer och mer för att lära känna andra och du hittar snabbt någon du har roligt med och känner dig trygg med.

Du är såklart försiktig med vad du säger och vad du gör. Du vill ju aldrig såra din partner, trots att du själv fått se klipp du inte gillat. För du vet ju att allt du gör kan klippas ihop och visas upp för din partner vid nästa tillfälle.

Det är i denna situation det är svårt att veta. Vad är vad? Är det bara vänskap hos den nya tjejen du så snabbt känt dig så trygg med? Ni har ju så roligt tillsammans, vad innebär detta? Ett intresse har ju väckts, men vart går gränsen mellan när man tycker om någon väldigt mycket som en vän, till att man kanske börjar tycka om någon lite mer än en vän. Känslan är så hårfin.

Scenario 2.

Du är singel. Du blir erbjuden en gratis resa till solen, tillsammans med lika galna och spontana människor som du själv.

Du åker dit och träffar snabbt någon som öppnar upp sig för dig och någon du själv hittar en trygghet hos. Någon som både får dig att skratta och även som vill dela med sig av sina djupaste tankar.

Du låter honom alltid att ta första steget vad gäller flirt och närhet. Du vet ju om att han har ett förhållande, men är det inte hans ansvar att få det att hålla, om han verkligen vill det?

Du försöker övertala alla, men även dig själv om att ni bara är vänner. För något annat är det väl inte.. Han har ju sin tjej.. eller?

Att vara ovetande om vad den andra känner, och vad man själv egentligen känner när man lever som i en liten ”bubbla” på en paradis ö tillsammans med härliga människor och där bl.a en kille du fått upp ögonen för är… Det är fullt med kameror överallt, en mikrofon som du har hängandes runt halsen 24/7 och du aldrig kan prata ostört med någon, det var faktiskt påfrestande.

Du skulle aldrig någonsin vilja förstöra för någons kärlek. Du skulle aldrig vilja få någon ledsen. Men du kan heller inte riktigt styra över dina känslor, eller någon annans..

Så.. Hur ser min och Olivers relation ut idag? Är vi bara vänner? Är vi mer än vänner? Tillsammans? Kanske till och med förlovade? …Det kan vi tyvärr inte avslöja ännu. Men att vi ibland ses och umgås har de som följt oss på sociala medier redan, ganska snabbt listat ut.

Anledningen till att vi umgås nu efter programmet är egentligen väldigt simpel. Vi har så otroligt roligt tillsammans!

Jag gillar att skratta och Oliver får mig att skratta. Oliver skrattar även åt mina skämt också, trots att han ibland har svårt att erkänna att han tycker att jag är rolig (haha).

Han tycker precis som jag att det är viktigt att kunna diskutera seriösa saker tillsammans och förstå vad den andra tycker/känner.

Det är även en väldigt stor fördel att man som personer prioriterar samma saker, vilket vi gör. Trygghet, skratt och tillit står högt upp på den listan!

Följ oss gärna på denna superspännande resa genom våra instagramsidor så ses vi och hörs.

Annons

Stay away from negative people, they have a problem for every solution. ??

A post shared by ᴅᴇɴɪsᴇᴅᴇsᴍᴏɴᴅ|Temptationisland (@denisedesmond) on

@siksilk @brandislandagency #siksilk #brandislandagency ?: @antonwesterlund

A post shared by Oliver Hunt |Temptation Island (@oliever) on

Puss och kram sålänge – kärlek till er!

/Denise Desmond

Puss och kram!

Det här inlägget är i samarbete MineTan.

Dela på:
Annons
Laddar