Gramers avslöjande om paradise hotels framtid

Annons

Hurra alla Paradise Hotel-fans!

Om Gud är snäll (och vi utgår från traditionen tidigare år) så börjar en ny säsong av PH om exakt 7,5 månader. Det är ju ganska snart, eller hur?!

Dessutom är det hela olidligt spännande – eftersom förra årets programledare

Annons

Rebecca Stella praktiskt taget ligger med benen i luften redo att ploppa en unge närsomhelst så står programledar-rollen nämligen tom!

Men för er som hade hoppats på att storfavoriten Malin Gramer skulle återvända till värmen måste jag tyvärr dra ner rullgardinen.

Vi hängde nämligen med underbara Gramer på Haymarket häromdagen – och då berättade PH-profilen att programmet letar efter nya namn att leda parceremonierna. 

– Jag vet ju att de har testat en del människor, Rebecca ska ha barn så hon kan ju inte. Hon kan ju inte föda i direktsändning!… Eller ja, det vore kanske kul men också lite problematiskt, sa Malin bland annat och garvade.

För hennes egen del ser det inte ut att bli något Mexiko.

– Jag har inte sagt ja. Jag älskar Paradise och det har varit en stor del av min karriär. Klart att det låter svindrömmigt, just att åka till mexiko med värmen och allt. Men sen är det ju också att man måste få ihop livet.

Är du klar med Paradise? 

–Jag kände nog det innan jag skaffade barn. Det var ju så – ska jag skaffa barn så är det ju typ lite omöjligt med tanke på inspelningssäsongen är. Då sa vi att familjen får komma före jobbet.

Men bryt inte ihop totalt riktigt än! Hoppet att vår favorit ska återvända har ännu inte seglat iväg likt Jack Sparrows ”Black Pearl” mot horisonten. Malin lämnar nämligen möjligheten att komma tillbaka öppen.

– Jag har inte stängt dörren helt. Är det så att det blir fler Paradise så skulle jag absolut kanske åka tillbaka under ordnade former.

Och orkar du inte vänta på den ovissa framtiden så kan du alltid slå på TV3 nästa tisdag – för då börjar nämligen Malin Gramers nya program ”Hemliga beundrare”, där vi får följa privatpersoner som avslöjar sina förälskelser framför tv-kamerorna. Vi har smygtittat redan nu och kan säga att det är ett riktigt bra substitut för den som har Paradise-abstinens!

Dela på:
Annons
Laddar