Han är den härligaste bland årets idoler!

Annons

Inför varje programstart, för varje tv-program på varje tv-kanal, är det alltid ett pressträff. Vilket innebär att de som medverkar i programmet får svettas och vi journalister terroriserar dem med våra kluriga frågor.

Annons

För att citera Anders Bagge så är det en fiskdamm där vi (journalister) fiskar efter allt göttigt som går att hitta.  Igår var det ”Bonde söker fru”-deltagarna som fick svettas och idag fick vi träffa årets alla Idol-deltagare och känna på deras puls. Inte bokstavligen då, men ni fattar vad jag menar.

Det bästa med såna här pressträffar är ju all gratis mat man får. Det tråkiga med pressträffar är att man inte får så mycket tid med varje deltagare. Men vi hann snacka lite på djupet med tittar-favoriten Chris Kläfford, DOCK var det inte honom vi klickade mest med. Den vi klickade mest med och hade roligast samtal med var….trumvirvel….Magnus Schönberg!

Vi träffade hela Idol-juryn också och JA de är lika roliga som på tv. Alexander är lite roligare i verkligheten, och vet ni? Han snodde med sig sååå mycket choklad hem. Minst 10 stora Marabou…(ja jag är bitter för att jag glömde sno med mig).

Kolla den här lyxiga frullen!!!!!

Gissa vem som var nöjdast i pressrummet?

De här var sjukt söta, men fy vad äckliga de var….

Här har vi en ambitiös bild på gänget som vi ska hänga med hela hösten!

/ Jonna

Dela på:
Annons
Laddar