Här är de bästa plaggen från Anine Bings nya kollektion

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Bloggaren och modellen Anine Bing har över en halv miljon följare på instagram (ja, jag är en av dem!).

Många älskar hennes stil och kläder, och nu kan äntligen alla som vill dressa sig som Anine. Idag släppte hon nämligen en kollektion med Gina Tricot, där hon designat plagg som finns i butikerna.

 Anine Bing är entreprenör, designer, bloggare och influencer och just nu håller hon på att bygga sitt mode-imperium. Sedan Anine startade sitt varumärke, Anine Bing, för sex år sedan har hon öppnat åtta egna butiker runtom i världen och har fler än 300 återförsäljare. Företaget delar inte med sig av några exakta siffror, men bekräftar att de har dubblat sin omsättning för varje verksamhetsår, skriver SvD.

Vi har självklart spanat in henne nya kollektion för svenska Gina Tricot, och för er som är sugna har vi plockat ut de bästa godbitarna!

Sunset Straight Jeans är slitna oversized-jeans som passar perfekt in i vårens stora trender. De hittar du HÄR.  (reklamlänk via Apprl)

Axel Boots är så fina att vi är redo att bära korta klackar igen – även om det är 2018! De hittar du HÄR.  (reklamlänk via Apprl)

Star Sunglasses matchar perfekt med slitna jeans och coolare jacka. De hittar du HÄR.  (reklamlänk via Apprl)

Tour Linne är vårens snyggaste topp. Vi älskar det slitna trycket och att det såklart står BING! Den hittar du HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Hoppas ni hittar nått ni gillar!

/Jonna och Johanna

Annons
Dela på:
Annons
Laddar