Här är hollywood-kändisarna som luktar bäst

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Följer du inte redan den engelska skådespelerskan Kate Beckingsale på instagram så borde du gör det NU.

Hon är nämligen en av Hollywoods roligaste profiler. På sin instagram postar hon ofta oväntade och roliga bilder med captions som är minst sagt skrattretande. Nyligen delade hon med sig av en konversation med sin mamma som handlar om… bajs. Eller snarare bajs-lukt. Den oväntade konversationen har fått hennes två miljoner följare att knäcka sig av skratt i kommentarsfältet.

Annons

Men Kate är också bra på att dela med sig av sina innersta tankar. För ett tag sedan postade hon nämligen ett inlägg om vilken Hollywood-kändis som egentligen luktar bäst. Erkänn – du har funderat lika mycket på det här som vi har gjort. Och nu får vi äntligen svaret! Enligt Kate ska det nämligen vara tre personer som kniper topp-tre av väldoftande personer i kändisvärlden just nu.

 1. Rapparen Common

  Den oscars-vinnande artisten ska enligt Kate dofta så mer ljuvligt än du någonsin kan tänka dig.

 2. Khloé Kardashian

  Kanske ingen jätteskräll att en Kardashian kvalar in på listan över Hollywoods mest väldoftande personer!

 3. Russel Brand

  Radioprataren och komikern verkar vara en vandrande parfymflaska om vi ska tro Kate.

  Är du sugen på att uppdatera din doftgarderob? Här är redaktionens favorit-parfymer i höst!

 

 

 

BVLGARI ”Omnia Pink Sapphire” doftar rosa pomelo och rosépeppar med vit mysk. En ljuvlig doft att förlänga sommaren med!

Annons

 

Sofi Fahrmans senaste samarbete med Escada resulterade i ”Escada Celebrate”, en blommig parfym med rosa ros, apelsinblomma och mogna päron. En absolut favorit på redaktionen!

 

 

Jimmy Choo’s nyhet ”Fever” är en lite mer spännande och exotisk doft som passar för sena höstnätter och mysiga kvällar. Den doftar svart plommon och rostad böna i en grym kombination.

 

Abercrombie & Fitch ”First Instinct Blue” är den perfekta doften för dig som behöver energi i höst. Den är frisk med inslag av salt havsluft, bergamott, björnbär och sandelträ. En klassiker i ny tappning.

Dela på:
Annons
Laddar