Här är mobilskalen alla kändisar använder i höst

Annons
Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Älskar du, precis som vi, att följa mängder av influencers på sociala medier? Då har du säkert lagt märke till en detalj. Just nu gillar många att pimpa sin mobil med diverse tillbehör.

Mobilskal och snygga laddare har exploderat inom mode, och i höst syns många kändisar med skal i färgstarka kulörer och snygga mönster. Att matcha sin outfit med ett riktigt snyggt mobilskal har aldrig varit hetare, och hur skönt är inte det? Då kan vi klä oss i svarta kläder med gott samvete i höst – sålänge våra älsklingsmobiler bär färg!

Många influencers verkar gilla företaget Ideal Of Sweden, som de har samarbeten med. Företaget är svenskt och grundades 2013 av Filip Ummer och Joachim Lindström, som började sin karriär genom att sälja kall läsk till förare som fastnat i sommarhet bilkö utanför Söderköping (enligt hemsidan). Nu har märket exploderat och återfinns i de flesta influencers flöden. Vi har sammanställt några om du är sugen på att införskaffa ett eget färglatt skal i höst!

Bloggerskan Alexandra ”Kissie” Nilsson byter skal ofta för att matcha sin outfit.

Annons

Bianca Ingrosso satsar på blommigt för att förlänga sommaren.

Ex On The Beach-profilen Josephine Qvist gillar mörkare nyanser.

Annons

Super-profilen Margaux Dietz har en egen ”mobilskals-garderob”!

Annons

Här har vi samlat redaktionens favoriter:

Annons

… Och från senaste säsongen hittar du dessa gobitar:

Annons

Den här mönster-drömmen är brand new i höstens kollektion, du hittar den HÄR!

Grönt är skönt, här hittar du en marmordröm i guld, grönt och vitt!

… Och varför inte matcha med en trådlös laddare i samma serie? Den hittar du HÄR!

Annons

Höstens snyggaste plånböcker hittar du faktiskt också hos Ideal Of Sweden, de har en hel avdelning med accessoarer och tillbehör! Den här rosa drömmen hittar du HÄR!

Svårt att komma på julklapp till killen? Ideal har ett helt sortiment för killar, eller för de som gillar lite mörkare nyanser och material. Denna kort-hållaren hittar du HÄR!

Dela på:
Annons
Laddar