Här är oljorna som ger dig stjärnornas glow på kropp och knopp

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Tack universum för att vintern är förbi och att den härliga sommaren är kommen. Med sommaren kommer brunbrända ben, fräknar och GLOW. Man hatar ju inte att ha det där glowet som stjärnorna har på både kropp och knopp. Och vi har tagit reda på den hemliga ingrediensen i stjärnornas glow och det är oljor. Oljor i alla dess former och dem ska ni ha både i ansiktet och på kroppen. Kolla på Karrueche Tran och Jasmine Tookes, hur fräscht är det inte när deras glow följer med från ansiktet ned på bröstet? Här har vi plockat fram tips på glow-produkter som finns på marknaden!

Nuxe Huile Prodigieuse är en närande, reparerande och skyddande torrolja för hud och hår som passa alla åldrar. Innehåller 98,8% ingredienser av naturligt ursprung. Denna olja passar faktiskt året runt, och kan användas i såväl håret som i ansiktet och på kroppen. J

Annons

NUXE har även en liknande torr-olja med skimmer i.

Annons

Är du sugen på ekologiskt ska du istället kolla in BIO-kollektionen:

NUXE Bio-Beaute Body Toning & Moisturising Shower är en ekologisk dusch olja för kroppen med doft av korsikanska citroner och botaniska oljor. Rengör milt utan att torka ut huden, en olja som övergår till ett lätt skum som är lätt att skölja av.

Burberry My Burberry Shower Oil är en lyxigare variant av olja. Den doftar sockerärta, bergamot och apelsin med hjärtnoter av Fresia. En perfekt present, eller för att unna sig under semestern.

Keunes Satin Oil Treatment, är en riktigt ljuvlig för slitna toppar. Vad som är bra med denna är att du kan slänga i några pump i din hårinpackning för att få en extra närande kur i duschen, eller bara använda som den är för att släta ut toppar och frissigheter.

Till ansiktet så kan jag bara tipsa om en enda sak. Jag har sagt det förr och jag säger det igen. KOKOSOLJA!! Att smörja sig med kokosolja i ansiktet är dröm, särskilt på kvällen när huden får tid på sig att återfukta sig under natten. Den doftar ljuvligt och lindrar verkligen torr hy som jag har. Fynda i vilken matbutik som helst – se bara till att den är kallpressad och ekologisk!

Foto: IBL, Stella

Dela på:
Annons
Laddar