Få ditt hem att dofta sommar – med redaktionens bästa tips

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Blommor, hav, grill och solkräm. Våren och sommaren för med sig så många dofter. Kanske är det därför jag älskar när värmen kommer. Det är som om livet blir mer levande.

Därför har jag också blivit helt inspirerad att uppdatera dofterna även inomhus. Att komma in på kvällen efter en dag i solen och tända ett doftljus med en sommardoft känns så himla mysigt och härligt. Dessutom blev jag tipsad av min fina vän på VASS pr-byrå att det faktiskt finns en hel del lyxiga handtvålar att uppdatera badrummet med – istället för att bara köpa samma sort.

Vi är sådana som mest handlar snabbt på en stor mataffär, och då brukar det slinka ner en budget-tvål i samma serie som vi ALLTID köper. Nu har jag testat bland annat Treaclemoons tvål och älskar att det doftar helt ljuvligt i hela badrummet när jag tvättar händerna på morgonen.

Annons

Så om du är som jag och vill satsa på lite nya dofter hemma – kolla in denna listan jag fixat på sommarens bästa doft-tips!

 

Maria Nila Meadow Soap har en somrig doft av grönskande ängar, den hittar du HÄR! (reklamlänk via Apprl)

ACO Hand Soap Moist parf är en skonsam handtvål som genomgått Apotekets kvalitetskontroll. Den verkar för att göra dina händer mjuka, och har ett mycket fördelaktigt pris! Du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Maria Nila Ginger Soap innehåller 100% veganska ingredienser och är (precis Maria Nilas andra tvåler) fri från både sulfater och parabener, den hittar du HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Annons

Rapunzel gör inte bara löshår och hårprodukter utan har också lanserat doftljus i ljuvliga färger. ”Summer Delight” har en fyllig och krämig doft, det hittar du HÄR!

Treaclemoon ”My Coconut Island” doftar helt ljuuuuvligt!! Dessutom är tvålen 100% vegansk, fri från parabener, silikoner och mineraloljor. Du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Rituals The Ritual of Ayurveda Scented Candle ingår i Rituals ayurveda-kollektion. Den doftar mandelolja och Indisk Ros, som har en avslappnande effekt på både kropp och själ. Du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Dela på:
Annons
Laddar