Idol-Kevin har hittar kärleken!!!!

Annons

Hej alla fina!

Som ni vet är ju vi på Idol varje vecka och den här veckan har det varit en riktig KÄRLEKS-VECKA! Idol-deltagaren Kevin Klein har nämligen outat att han gängat sig. 

Kevin har tidigare varit öppen med att han saknar kärleken i sitt liv. För några veckor sedan när vi träffade honom tog vi till och med på oss uppgiften att hitta kärleken åt Kevin, och

Annons
Annons

MEN, vi hann inte ens presentera alla de här kandidaterna för Kevin innan han fixade biffen själv och skaffade sig en flickvän! Så sjukt kul tycker vi!

Det var i söndags som vi såg att han ändrat relationsstatus på Facebook, och kort därefter la han upp en kärlekshyllning till flickvännen Lovisa på Instagram som vi dog för.

När vi träffade honom i veckan avslöjade han att han och Lovisa träffats en längre tid, eftersom hon skickade ett långt meddelande till honom på instagram. 

– Det kändes rätt på något sätt. Hon skrev ett fint meddelande, det kanske låter cheesy att man tar kontakt på det viset men jag tycker det är väldigt fint, berättade han för oss.

Annons

Men anledningen till att Kevin och Lovisa bestämde sig för att bli ett par just den här helgen är så himla fin. Det var nämligen i söndags som Kevin kysste Lovisa för första gången, något tittarna inte har en aning om!

– Jag är sån, när jag kysser någon så är jag låst. Då kan jag inte kyssa någon annan. Vi hade träffats ett par gånger och hintat lite att vi var intresserade, så jag tänkte att nu kanske vi kan ta steget, sa Kevin.

Efter kyssen bestämde paret sig för att gå ut på Facebook och berätta för världen om sin kärlek.

– Det var väl lite båda som tog initiativ. Hon sa: ”Vill du vara ihop med mig?”, och jag sa ”Absolut”. Vi kände båda att det kändes jättebra och vi vill vara tillsammans.

Jag och Jonna tycker att fler ska inspireras av Kevins tålmodighet när det kommer till kärlek. Kanske skulle vi alla må bra av att hålla på den där spännande stunden istället för att kasta oss över varandra första kvällen?

Annons

Hursomhelst, vi tycker Kevin och hans Lovia är couplegoals och hoppas att de får kyssas tusen gånger till i livet!

Je t’embrasse! 

/ Johanna

Dela på:
Annons
Laddar