Idol-Kevins kärlekslängtan

Annons

Kevin Klein är en av våra favoriter av deltagarna i årets Idol.

Fast vid närmare eftertanke är alla som är med våra favoriter.

Annons

Varje fredag när vi sitter i studion och tittar på framträdandena så är det om mina BEBISAR står på scen och jag vill bara springa fram efteråt och säga ”Meeeen sååååwww duuuwtiiig du vaaaa!!”, och nypa nån i kinden (eller skägget, HOST).

Men sen inser jag att jag är människa och inte småbarnsmamma, så jag sitter kvar vid min plats.

I vilket fall – vi träffade Kevin Klein, Idols mattenörd, i veckan. Precis som Nicki Amini sa i direktsändning: Kevin har verkligen inget filter. Han är 100% ärlig i allt han säger och gör, vilket är så jävla fint.

Vi pratade om det svåra ämnet kärlek. Om att Kevin inte riktigt träffat någon än som han släppt in. Inte haft ett förhållande och nu längtar efter kärleken, tvåsamhet och värmen hos en partner. Detta är såklart en sorg för honom och han längtar efter att träffa någon.

Därför har jag och Jonna tagit på oss uppdraget att hitta en flickvän åt Kevin!! (Han har själv sagt att han är lagd åt det hållet OCH approvat att vi får bli hans love-hunters).

Kevin är en lugn, otroligt klok och engagerad människa som samtidigt har väldigt mycket humor. Han gillar att spela spel av olika slag, hålla på med musik och uppleva saker. En fördel är också om du gillar matematik och låååånga promenader. (det måste man väl ALLTID lägga till i kontaktannonser?!).

Är det du eller en vän? SKRIV TILL OSS! Vi fixar biffen. As always.

Med Vänlig Hälsning,

Edra ödmjuka kärleks-tjänare, Jonna & Johanna.

Dela på:
Annons
Laddar