Inspireras av kändisarna – satsa på färglatt hår i sommar!

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Nu har den första solbrännan kommit och huuur najs är det då inte att haka på kändistrenden med färgglada hår? Det är ju dösnyggt till en solkysst hud!

Vi har sett Kylie Jenner, Zara Larsson, Molly Sandén och flera andra kändisar i färgade hår förut, men nu känns det hetare än någonsin. Problemet med färgade hår har dock varit att det kan kännas som ett drastiskt steg för den som i vanliga fall inte brukar förändra sitt utseende så mycket. Att då gå från blond till blåhårig kan verka lockande vid första tanken – men när det sen blir måndag och man försöker matcha sitt blåa svall men vanliga vardagskläder är det lätt att man ångrar sig.

Därför är det ljuvligt att skönhetsvärlden just nu exploderar av tillfälliga färg-bomber! Det är sprayer eller inpackningar som sitter tillfälligt i ditt hår, och tvättas ut efter bara några tvättar.P-E-R-F-E-K-T för dig som vill prova på rosa, blått, lila eller roséguld i längderna för bara en kväll!

Annons
Annons

HÄR tipsar jag om mina favoriter i djungeln av färg-produkter:

Minns ni L’Oreals succé med kollektionen ”Colorista”? I år är det tillbaka igen med nya färger! Just den här flaskan är ett temporärt spray som du sprayar i torrt hår för att få en annan färg i toppar eller slingor. Det sitter i tills du duschar – med andra ord perfekt för festivalen eller en utekväll! Så vill du se ut som Katy Perry för en kväll så bör du roffa åt dig en spray i den här nyansen som heter ”Lavendelhair”, den hittar du HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Nyansen ”Rosegold” är helt klart min favorit. Jag är ju svag för rosa toner (som ni vet), så därför känns den här sjukt moderna. Även denna sprayen håller en dag – men vad man ska tänka på med sprayer är att de oftast inte skapar en lika djup färg. Vill du ha en färgskiftning och en nyans av färg i ditt hår så ska du använda en spray – vill du ha mer djupare färg så skulle jag satsat på en färgbomb. Det finns såklart olika märken som ger olika resultat, men så brukar jag tänka när jag navigerar i färg-djungeln! Är du sugen på att testa roséguld i håret – klicka HÄR för att komma till färgsprayen.  (reklamlänk via Apprl)

Färginpackning är för dig som vill ha en färg på håret som håller i en vecka eller två. Jag har själv använt mig mycket av Maria Nilas inpackningar, särskilt under tiden som jag var rosa-hårig. Den går att mixa med vanligt vitt balsam för att få en ljusare ton – eller ha i direkt för en riktig färgchock. När jag var rosahårig köpte jag den röda färgen och blandade en jätteliten klick i balsam, på så vis så blev håret pastelligt rosa, precis som för Nicole Richie HÄR hittar du Maria Nilas röda inpackning!  (reklamlänk via Apprl)

Revlon är ett märke att lita på. Jag har använt mycket av deras askiga inpackningar för att få kallar nyanser i mitt blonda hår. Men även dem har en färgbomb i rockärmen. Deras ”Nutricolor Creme” finns i flera nyanser och ska vara riktigt bra (jag har inte själv testat). Bland annat är den gula nyansen en hit, om du vill sticka ut ordentligt på sommarfesten! Jag menar, vem minns inte Kakan Hermansson på Elle-galan förra året? FABULOUS! Den gula inpackingen hittar du HÄR (reklamlänk via Apprl)

Dela på:
Annons
Laddar