Julklapps-tips!

Annons

Nej, jag tycker ABSOLUT INTE det är för tidigt att varken julpynta, dricka glögg, lyssna på julmusik eller handla julklappar. Herregud, det är bara en månader kvar till julafton och idag föll den första snön i Stockholm!

Därför tänkte jag lista mina bästa julklappstips till er! Jag har ju precis gjort en lista med presenttips för den som är ute i sista minuten (den kan du läsa här!), men för oss som är ute i GOD TID så kommer mina gyllene idéer här:

Annons

 • En upplevelse
  Den finaste klappen behöver inte kosta mest. Jag och min pojkvän bestämde förra julen att vi skulle strunta i saker, och istället fixa varsin upplevelse till varandra. Tips på saker du kan ge bort är:
  En dag på badhuset/spa med roliga ansiktsmasker eller romantisk massage. 
  Café-provning! Istället för barrunda: besök stans alla caféer och provsmaka de pampigaste bakelserna ni kan hitta (många skratt och socker-kickar utlovas).
  Utmana varandra i äventyrsrum! I många städer finns företag som fixar rum med olika utmaningar där du och din kompis måste klara uppdragen för att ta er ut. Spendera en hel dag eller några timmar med att samarbeta och vinna tillsammans. 
 • En personlig klapp. 
  Om du börjar i god tid kan du beställa favoritsaken med namn på! Varför inte ett kärleksfullt halsband med era namn på eller en morgonrock med initialer inbroderat? På sidor som presenter.se finns massvis med produkter och grejer som du lätt kan
  göra speciella. Dessutom är internet-shopping superbekvämt för dig som egentligen inte har tid att anstränga dig (japp, det var en pik till dig, Jonna!)
  Annons


 • ”Gör det själv”-presenter. 

  Suupersmart tips till farmor som alltid säger ”Jag behööööver inget”. Alla behöver ha roligt i sitt liv. Och vad är roligare än att själv få plantera en chilli eller lära sig baka egen tortellini från grunden? Köp alla beståndsdelar till ett kit själv eller klicka hem ett färdigt från internet. Du kan tacka mig sen.

 • Porträttbilder. 
  Föreviga er vänskap/kärleksrelation med en inplanerad foto-session! Hur bra mobilkameror vi än har idag så går inget upp emot att få fixa sig tillsammans och planera ett gemensamt porträtt som ni båda kan rama in. Varför inte bjuda in hela familjen och leka adlig släkt för en dag?/Johanna
Annons
Dela på:
Annons
Laddar