Kvinnorna tar över

Annons

Ja, jag må ha varit KRÄVANDE i mitt liv på jorden. Här har min mamma fångat mini-Johannas personlighet på video i december 1997:

När jag var fyra bast och mimade till favvo-bandet så trodde jag på fullaste allvar att jag kunde ta över världen. Att jag kunde vara allt på samma gång och bli respekterad och älskad för det.

Sen kom livet. Jag växte upp och fick lära mig att om jag har för kort kjol så blir jag inte respekterad och om jag inte har kjol så blir jag kanske inte älskad. Jag lärde mig att jag inte kan vara allt på samma gång om jag vill förhålla mig till de tusen ideal som finns för oss kvinnor.

Men 2018 är året när vi KVINNOR is taking over. Vi vill HA ALLT, VARA ALLT och ÄGA ALLT. Vi har gjort revolution under det senaste året och nu ser jag en framtid där vi får vara oss själva. Vi får vara håriga, sårbara, framgångsrika och KRÄVANDE. Och vi får vara både Gary, Emma, Mel C, Mel B och Vitctoria på SAMMA gång om vi vill. 

Det är vår framtid, älskade systrar. Och när min framtida dotter växer upp vill jag att hon ska få stanna i känslan av att vara oövervinnelig, oavsett vad.

Det är vi värda <3

Annons
Dela på:
Annons
Laddar