Kylie Jenner avslöjar sitt sjukt smarta smink-hack!

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Gud hör bön! Kylie Jenner har gjort en full tutorial – från osminkad till full face. JA, det är sant, världsstjärnan visar upp alla sina smarta knep för att fixa en riktigt snygg make-up.

Kylie Jenner är yngst av Kardashian-systrarna och känd för sitt sjukt snygga smink. På hennes instagram får vi var och varannan dag beskåda hennes fejs i olika perfekta sminkningar, från highlight-queen till ögonskuggs-drottning. Kylies smink har blivit så känt att hon till och med startat ett eget smink-märke, som sålde slut första veckan.

Men nu får vi äntligen se hur hon egentligen GÖR för att lyckas med den där proffs-sminkningen. Självklart ligger det en hel del plastik-kirurgi bakom stjärnans ansikte – men om du är intresserad av smink och vill veta hur Kylie Jenner lägger sin make så ska du spana in Vouge’s video på youtube (länkad här nedan). Där får vi nämligen se hur Kylie gör sina bryn, sin ögonskugga, sin bas och sina läppar.

Men smartast av allt är när hon visar upp sitt eget lilla knep för att undvika ögonskugga under ögonen..! Vi som sminkat oss någon gång i livet vet att det allt som oftast hamnar en burk eller två under ögonen och skapar illusionen av påsar-under-ögonen x2. Men Kylie har en lösning.

I videon visar hon nämligen att hon alltid gör sin ögon-make-up först och torkar sedan av huden under ögonen med en våtservett innan hon lägger basen. På så vis försvinner all överflödig skugga som trillat ner – och du får en perfekt bas! Smart va?!

Annons

I videon använder Kylie en bronzig skugga, glow-drops i sin foundation och våtservetter att ta bort överflödig ögonskugga med.

Här hittar du liknande produkter:

Bronzig skugga från Nyx hittar du HÄR (reklamlänk via Apprl)

Cleansing Wipes från Garnier hittar du HÄR (reklamlänk via Apprl) !

Marc Jacobs nyhet ”Dew Drops” är en highlighter som du blandar i din foundation eller använder på de områden du vill ha den. Den doftar av kokos och ska smälta bra på huden. Kylie har den i sin foundation – du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Annons

HÄR kan du se hela Kylies tutorial:

Dela på:
Annons
Laddar