Liam om tuffa kärlekskrisen: ”Hon träffade en annan”

Annons

Liam Cacatian vann Idol 2016 och ikväll är han tillbaka tillsammans med Hanna Ferm. När vi träffade honom igår berättade han om sin kärlekskris. 

Förra årets Idol-vinnare Liam ”Liamoo” Cacatian, 19, satte många hjärtan i brand när han rappade sig till en seger i TV4’s direktsändning.

Men nu är han tillbaka, för att sjunga en duett med stjärnskottet Hanna Ferm!

När vi hängde som vanligt under Idol-repetitionerna lyckades vi stjäla till oss en stund med Liam för att snacka om kärlek.

Liam har nämligen haft svårt att träffa tjejer det senaste året.

– Det är inte så lätt att träffa en snubbe som mig med det yrket jag har. Att jag har väldigt mkt ögon på mig, rampljuset är på mig.

Kärlekskrisen har egentligen pågått sedan han var med i Idol.

Annons

SE OCKSÅ: Liam avslöjar: “Henne vill jag dejta i Melodifestivalen”

– Jag har förstått att många tjejer kan störa sig på att det är mycket andra tjejer som ser mig, berättade han.

Det är särskilt en tjej som betytt lite extra för Liam den senaste tiden.

– Jag började prata med en tjej men det gick inte så bra… Det var rätt nyligen, hon hittade någon annan på vägen dit.

Vem det är vill han inte säga, men kändisskapet har kommit i vägen för kärlekslivet flera gånger det senaste året – inte bara i den här situationen.

– Jag måste hitta en tjej som kan ta det jag håller på med. Det är mitt yrke, min dröm. Jag lär inte lägga ner min dröm för någon. Om jag inte blir riktigt, riktigt kär. Men det är det här som betalar min hyra och gör mig glad.

De som följde Idol lika slaviskt som oss förra året minns kanske att Liam även då pratade om en speciell tjej som han träffat, men som gav honom nobben just på grund av strålkastarljuset.
Liam berättar om händelsen:

– Hon var en av dem som inte klarade av att jag var offentlig. Hon ville träffa en kille som var lowkey, som bara ser henne.

Det märks tydligt att musiken är nästan allt för Liam just nu, men trots det vill han inte lägga kärleken på hyllan helt.

– Jag känner inte att det är ett måste att jag hittar någon, men ibland känns det… att man ändå vill ha någon där. Jag får ju kärlek från familjen och vänner men ibland kan man känna att man behöver kärlek från motsatta könet.

Vi hoppas att Liam hittar någon som kan dela hans vardag och pussa på honom när han behöver det. Kanske nån som också kan sjunga?

HUR COOLT VORE DET INTE MED SVERIGES SVAR PÅ DRAKE OCH RIHANNA?!

Fingers crossed! Och vissa verkar vara sugna på att se Hanna Ferm som hans Rihanna, bland annat Nikki Amini.

– Vilken kärlekssaga, väldigt hett här i studion, säger hon i programmet.

Och tittarna håller med!

https://twitter.com/Fanny_Sandberg/status/934144794024136706

Annons

Lyssna på vår favoritlåt av Liam här: 

Dela på:
Annons
Laddar