Lindorffs fotkrav inför Let’s Dance

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Melodifestivalen är över – och nu börjar nästa lägereld för svenskarna att samlas kring.

Jag pratar såklart om LET’S DANCE!! Programmet där ett antal kändisar sätts i hårdträning och på kort tid ska lära sig proffsdansa.

Mängder av kändisar har varit med, alla från Benjamin Ingrosso till Maria Montazami. Men vår favorit är nog ändå Tv4-programledaren Linda Lindorff. Hon lyckades hålla sig kvar 15 veckor i tävlingen med hjälp av folkets röster, men det var inte bara en dans på rosor.

I sin blogg berättar hon om den smärtsamma skadan hon fick från sin medverkan – nämligen förstörda fötter!

”Mina tår blev svullna, hälsenan övertränad, jag tappade fyra tånaglar och min tå som varit bruten och läkt – bröts upp igen. Trots detta fortsatte vi att dansa, så klart, jag skulle aldrig låta kroppen bestämma över huvudet så länge det inte är direkt farligt. Krämpor kan man härda ut och överleva”, skriver hon i sin blogg. 

Så nu vill Linda uppmana 2018 års deltagare att skriva in ”fot-tillägg” i sitt kontrakt med Let’s Dance och Tv4. Smart, måste jag ändå säga, eftersom vissa deltagare får betalt vecka för vecka under programmet, och ju längre du dansar desto mer stryk tar fötter och kropp.

För er som INTE är med i Let’s Dance men ändå vill ta hand om fötterna så kan jag tipsa om att börja i tid!

Vinterfötterna är svåra att bli av med, så vill du ha mjuka och sköna fötter i sandalerna när våren tittar fram ska du börja bearbeta knölarna redan nu.

Knepet? Smörj, smörj, smörj! 

/J.

Annons
Dela på:
Annons
Laddar