Lyx på Sturebadet med Idol-Zeana

Annons


      

Hej alla fina!

Hoppas ni haft en fin dag. Jag och Jonna kände oss så deppiga nu när det börjar bli kallare ute och vi har en lång jobb-höst framför oss. Så vi ringde till Sturebadet här på Östermalm som var sååå gulliga och lät oss låna hela den lyxiga privata våningen ”turkiska badet”. Vi hade en underbar eftermiddag med bastu, bad och lite smoothies!

Vi bjöd också in vår vän Zeana Muratovic som blev en TV4-profil när hon var med i Idol förra året. Hon har verkligen kommit sååå långt sen dess och är ju super-aktuell med sin låt ”Ingen Lek Med Mig” som hon gör tillsammans med Felicia Aveklew. Vi snackade om musikbranschen och livet, en sjukt mysig stund!
Zeana berättade också hur SJUKT sexistisk musikbranschen kan vara, bland annat att folk vill att hon ska förstora rumpan som Nicki Minaj för att ha en chans i branschen. USCH!

Jag skrattade dock ihjäl mig på kvällen när Zeana smsade mig i panik och trodde hon glömt sin handväska på Sturebadet… som sen visade sig ha varit hemma hela tiden!

Som ni vet har ju vi dessutom ett samarbete med spraytan-företaget MineTan, så vi passade på att tana oss så vi blev bruna och fina!

Älskar deras produkter! Här hittar ni en länk med 20% rabatt om ni vill testa <3

Annons

 

Dela på:
Annons
Laddar