Min misslyckade Halloween-helg

Annons

 

Ett helt år har man väntat. Längtat och taggad. Googlat så fingrarna fått kramp.
Jag älskar ju halloween! Älskar att klä ut mig till coola karaktärer och läskiga varelser.

I år ringde min bästis för över en månad sedan och planerade tidernas halloweenfest. Hon köpte dekorationer för tusenlappar, fixade drinkmix och injudningslistan deluxe. Jag ägnade timmar åt att fundera på utklädnad.

Så kom dagen med stort D. I lördags samlades vi i hennes lya, för att baka och göra klart våra kostymer.

Redan då började allt gå utför. 

Vi skulle baka ”spök-bakelser” av maräng och choklad. Såg framför oss att de inbjudna gästerna skulle kliva över tröskeln och golvas av hur husmorsliga och äkta vi som festfixare faktiskt var.

Såhär såg andra bloggares spöken ut: 

Annons

Såhär såg våra spöken ut: 

Sedan kom livets käftsmäll nummer två. Efter att ha ägnat 2 timmar och 15 minuter åt att designa en egen halloween-dräkt i form av ett HALLON (blåst upp ballonger, klippt små hål i tröjan, knutit fast ballongerna), tittade jag mig i spegeln. Min vision var att vara ha en fyndig, gullig och UNIK utklädnad.

Men istället ser jag ut som en könssjukdom?!

Hur GÖR alla influencers som alltid lyckas få livet så perfekt?! 

/Johanna

Annons
Annons
Dela på:
Annons
Laddar