My Karlbergs nya karriär: Ska bli youtube-stjärna

Annons

My Karlberg är profilen från Ex On The Beach som gjort succé i realityprogrammet på Dplay under våren. Men för många var hon redan innan dess ett bekant ansikte, efter att hon varit tillsammans med Ben Mitkus – en av de största youtubers Sverige har just nu. Ben Mitkus driver en kanal där tittarna får följa med i hans liv – allt från pranks till resor och stora livshändelser.

Här på kanalen syntes även My till en hel del. Men efter att ha fått motta mycket hat från följarna på youtube valde My att stiga bort ifrån rampljuset ett tag – tills hon gjorde slut med Ben och dök upp i Ex On The Beach.

My har under tiden ideligen fått frågan om varför hon själv inte startar en youtube-kanal. Under en intervju med oss på Hänt.se, svarade hon i våras på frågorna:

– Det är inte riktigt min grej just nu, sa hon då.

Annons

Men man ska aldrig säga aldrig. Nu kommer beskedet att My ändrat sig – och i sommar satsar hon på en helt ny karriär: nämligen som youtuber!

Det var när jag och Jonna hängde med My en dag på Gröna Lund som hon avslöjade att hennes nästa steg kommer bli en egen kanal. Men vad kommer den handla om? Och hur mycket ska hon visa av sitt privatliv?

Annons
Dela på:
Annons
Laddar