Mysfrukost!

Annons

I veckan var jag med om årets hittills kanske mysigaste frukost. Tjejerna på VASS PR bjöd nämligen in mig till en pressfrukost där de visade upp nyheterna från Eos Crystal – läppbalsamen ni vet som alla pratar om.

Frukosten ägde rum på taket av Urban Deli (inomhus såklart), det var soligt, blommor överallt och så hade Carro och girlsen ordnat en helt vegansk frukost. Jag älskar verkligen frukost. Ni vet att få landa ordentligt innan dagen ska börja, äta så man blir riktigt mätt och värma händerna runt en kopp kaffe.

Annons

Som journalist blir man ibland inbjuden till olika pressevent där artister, företag eller pr-byråer vill visa upp nyheter av något slag. Det brukar vara många saker som händer varje vecka och man har verkligen inte tid att gå på allt, men jag blev så varm i hjärtat av hur mycket tid Carro och tjejerna verkade ha lagt på den här frukosten. De hade pimpat med vackra blommor överallt och lagt ut symboler för ingredienserna i den nya produkten överallt. Duktiga fotografen Felicia Masalla Eriksson tog så sjukt fina bilder som jag tänkte dela med mig av här nedan!

Annons

Hoppas ni får en fortsatt fin dag – och glöm inte att frukosten är viktigt!!

Vår förra kollega – bästa Linda-Marie Nilsson – var där! <3

Annons

Felicia smygfotade mig när jag var i full färd att äta smörgås!

Felicia Aveklew var på plats och körde läpp-tutorials!

Annons

Dela på:
Annons
Laddar