OMG! Vi testar nya Hollywoodtrenden – botox på ögonen

Annons

VET NI vad vi har gjort? Vi har testat den hetaste Hollywoodtrenden. Alltså fransförlängning är SÅ ute nu och det här är vad alla borde ställe in sitt sikte på – botox i ögonen. Yes, nu läste rätt. BOTOX på ögonen, eller ja på ögonfransarna. Överallt i Hollywood kan du boka den här behandlingen på barer och nu kan du även göra det i Sverige.

Vi träffade Tilda Nordh som är grundare av Rapide for Brows och fick äran att bli de första som fick testa på behandlingen Lash botox som stretchar och fyller ut med proteiner och Lash lamination vårdar och stärker genom keratinbehandling. Och snart ska vi tillbaka för att göra ett Lash lift för dig som vill gå snäppet längre med din fransböj och böja direkt från roten för maximalt lyft.

För mig och Johanna som oftast inte orkar sminka oss är detta perfekt för då kan vi gå direkt från sängen till viktiga möten och inte se sådär satans trötta ut som vi ofta gör. Behandlingen gick fort och det kändes riktigt lyxigt att vakna och redan ha mascara på morgonen efter.

Och självklart har vi allt på film så att ni ska få en uppfattning om hur det går till. Ni måste bara titta!

OBS! Det gjorde verkligen inte ont.

Och här ni resultatet svart på vitt älskade vänner, ni ser väl skillnaden? Inte bara att båda jag och Johanna ser helt groggy ut på före-bilderna…

 

Annons

Det här är ett samarbete med Rapide for Brows

 

Dela på:
Annons
Laddar