Parneviks vs Wahlgrens Värld

Annons

Vad slåss egentligen familjerna Parnevik och Wahlgrens om – bakom kamerorna?

Ja, tv-världen är liten. Särskilt om du är en stor familj som vill ha din egen realityshow.

Familjen Parnevik har dominerat tv-Sverige länge och varit allas älsklings-myz-program. Men förra hösten klädde familjen Wahlgrens på sig stridsutrustningen och gav sig ut i kriget om Sveriges populäraste tv-familj. Sedan dess har Wahlgrens Värld blivit en storfavorit i tablån – och nu tävlar de båda storfamiljerna på samma nivå.

MEN. Nu avslöjar systrarna Peg och Penny Parnevik vad det egentligen är familjerna slåss om. Det är inte tittarsiffror – utan tv-team! I senaste poddavsnittet ”Pillowtalk” berättar systrarna hur oerhört mycket produktionen betyder för familjen.

– Vi spenderar mer tid med teamet än någon annan när vi spelar in. Vårt team är som familj. Vi är närmre dem än våra gäster, berättar systrarna i podden.

Annons
Annons

Men trots den fina relationen finns det vissa (även kallade förrädare) som hoppar av inspelningen OCH går över till fienden, vilket givetvis är en sorg för Parneviks-klanen. Bambambaaaaam! 

– Alla som jobbar i tv-branschen hoppar runt. Så vissa som jobbade på Parneviks innan jobbar nu på Wahlgrens Värld. Våra konkurrenter, säger Peg i avsnittet, men blir stoppad av Penny.

– Peg! Shut up. Jag kollar på wahlgens värld, det är asbra, säger hon.

Annons

Alltså, jag vill inte vara sån men… Om det krisar i Parneviks-produktionen skulle jag ändå kunna tänka mig att wallraffa ett halvår som inslagsproducent åt skönaste familjen i Kalifornien. De e bare å ringa Peg & Penny, ni har mitt nummer!

Psss.. ni har väl inte missat när vi hängde med Mia Parnevik?

/Johanna

Dela på:
Annons
Laddar