Så mycket kostar kungligheternas lyxväskor

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Det är inte bara kungligheternas tiaror som kostar mycket. Även deras handväskor visar sig kosta skjortan.

Drottning Silvia verkar älska lyxiga designer-handväskor. Hon har flera gånger synts ute med dyrgripar på armen. På den här bilden bär hon en unik designerväska av märket Hermés. Väskan Kelly kostar mer än 50 000 kronor – HÄR (reklamlänk via Apprl) kan du läsa mer om modellen och hur dyr den faktiskt är.

Annons

Prinsessan Madeleine hänger alltid med i det senaste modet. Hon har fotograferats flitigt under sina shoppingrundor, både i Sverige och USA, och den med tränat öga kan lätt se att hon oftast bär lyxiga handväskor till vardags. På just den här bilden har tidningen Svenskdam spottat att hon bär en väska från lyxmärket Chloé under jackan. Modellen heter Marcie och till skillnad från andra väskor vi sett Madeleine med är den här inte lika fasligt dyr. Klicka här för mer info och pris på väskan.  (reklamlänk via Apprl)

Någon som verkar inspireras av prinsessan Madeleines stil är ingen mindre än Meghan Markle – prins Harrys nyblivna fru. För ett tag sedan fångades hon på bild på gatan när hon bar en i princip exakt likadan väska som Sveriges sessa. Givetsvis är det ingen budgetvariant kungligheterna glider omkring med – nej, väskan är av lyxmärket Goyard och kostar över 10 000 kronor. Läs mer om modellen och väskan HÄR!  (reklamlänk via Apprl)

Annons

Kronprinsessan Victoria är inte sämre när det gäller att investera dyrt i väsk-garderoben. Precis som resten av tjejerna i familjen har hon synts med dyrgripar på diverse tillställningar. Här, på Nobelfesten, klädde hon sig helt i ljusblått och matchade med väska i samma kulör. Men trots att väskan är ganska liten (vi gissar att knappt mobilen får plats där?) så är den värd desto mer. En snabb googling visar att designerprylen är av märket Bottega Veneta och kostar runt 14 000 kronor!

Bilder: IBL / Stella Pictures

Dela på:
Annons
Laddar