Samir & Sigrid ställs mot varandra i mellon

Annons

Åhnej!

Jag vet inte om ni hängt med i nyheterna på sistone men en av artisterna som är klara för att tävla Sigrid Bernson, enligt Aftonbladet.

Sedan innan vet vi ju att även Samir och Viktor ska tävla och nu undrar jag bara: HUR hände det här?!

Sigrid Bernson är ju tillsammans med Samir Badran efter att de dansade tillsammans i Let’s Dance i våras, och på sistone har sociala medier-profilen Samir hjälpt sin flickvän att slå igenom med musiken.

Annons
Annons

På kort tid har Sigrid släppt två låtar som hennes kärlek hjälpt henne att promota.

Men nu ställs allt på sin spets när paret tvingas tävla MOT varandra i Melodifestivalen, eftersom båda ska delta?! Jag kan inte låta bli att undra hur det gick till när paret anmälde sig till Sveriges största musiktävling. Visste dem om varandras ansökningar? Eller kom det som en chock en dag att Crille Björkman ringde upp och meddelade att de båda ska tävla? Hade de till och med högtalare på telefonen under samtalet så Crille slapp ringa två gånger?

Så många frågor, och självklart har jag skrivit till både Sigge och Samir för att få ett svar. Tills dess får vi helt enkelt hålla tummarna och hoppas allt allt går bra. För vi har ju sett vad konkurrens kan göra med kärlek.

Annons

Jag kan inte låta bli att sätta pengar på att det hur som helst kommer uppstå en kris mellan paret, som det alltid gör när man utsätts för prövningar i en relation. Och att tävla mot varandra inom sitt yrke – det kallar jag en ordentlig prövning. Visserligen ställer de upp frivilligt, men de blir ändå splittrade av SVT och behöver slå sin partner för att vinna.

Låt oss hoppas att S & S klarar sig igenom krisen, de är trots allt vårt favoritpar just nu! <3 

 /Johanna

Dela på:
Annons
Laddar