SANNINGEN BAKOM INTERVJUN MED GUNILLA PERSSON: ”ÄR DU DUM I HUVET?”

Annons

Vi har ju ett yrke som många drömmer om, vi får glida runt på glammiga galor, träffa stora kändisar, gå på events och hänga med bakom kulisserna på nöjesvärlden. Men ni bör också veta att det finns ett bakom kulisserna till vårt yrke också.

Ni som flitigt följer våra nyheter på Hänt.se har säkert märkt att det dykt upp en del artiklar om Gunilla Persson den här veckan, det var en intervju som jag gjorde. Och för de som undrat om Gunilla är sig själv i ”Svenska Hollywoodfruar” så är svaret ja, hon är en frisk fläkt som inte backar en sekund för att säga det hon tycker och hon pratar väldigt gärna om sig själv och sina framgångar. Vilket vi såklart älskar, kvinnor ska boosta sig själva MEN de ska också boosta varandra. Tjejer måste alltid backa varandra!!

Girlpower kan jag prata på om i timmar så jag stoppar där. Jag ska ge er sanningen bakom min intervju med Gunilla Persson. Det var en vardagsskväll, jag satt hemma i min soffa och Gunilla satt i sin på andra sidan jorden. Vi kallpratade lite om att hon hatar när vi väljer fula bilder på henne och jag svarade vänligt att vi får ta och skärpa oss. Snacket rullade på och ni ska veta att denna Hollywoodfru har starka åsikter som hon står stadigt fast vid, ett exempel på en sådan åsikt är att Paradise Hotel är ett SKITprogram som Tv3 borde lägga ner! Anledningen bakom det? Jo det var lite otydligt eftersom att hon tyst mumlade här då dessa ord vanligtvis inte tillhör hennes vokabulär. Men jag tror att orden hon viskade fram var SEX och ALKOHOL!

Gunilla tycker alltså att det sups och snuskas för mycket i Paradise Hotel. Det var här vi hamnade lite på sniskan hon och jag, för att snabbt ploppade det upp en fråga i mitt huvud som jag bara kände att jag måste ställa.

”Men Gunilla, skulle inte du kunna tänka dig att ligga i tv då?”

Jag ger er en paus här….bara ta in det….

”ÄR DU HELT DUM I HUVUDET? SKULLE JAG HA SEX I TV? ALDRIG!”

Exakt så svarade hon, är du dum i huvudet. Ja Gunilla, jag är nog det. Men en vill ju inte dö nyfiken!

Jag kan lugna er med att jag sedan fick henne att skratta och vi var på banan igen, vi avslutade samtalen som bff’s och nu har vi pratat på FaceTime varje kväll sedan dess!

/ Jonna

Annons
Dela på:
Annons
Laddar