SANNINGEN OM VÅR ROADTRIP MED BENJAMIN

Annons

En av sommarens stora snackisar var när Benjamin Ingrosso åkte med oss 30 mil över hela Sverige i en husbil.

Upprinnelsen var att jag och Jonna befann oss på vår sommarturné: ”Jonna & Johanna i en husbil”, där vi åkte runt i Sverige och hängde med sköna nöjesprofiler i en husbil vi hyrt. Vårt första stopp var i Båstad under Måns Zelmerlöws festival ”Summer On”, där vi hängde i VIP:en med Bianca Ingrosso, Icona PopEllen Bjurström och såklart Calle P.

Annons

https://vimeo.com/234866514

Annons

 

 Där träffade vi alltså artisten och hunken (ja, vi får faktiskt kalla honom det) Benjamin Ingrosso, som vi sedan roadtrippade med tvärsöver Sverige.

Men nu är det dags att avslöja sanningen bakom VARFÖR vi hamnade i en husbil i 120 km/h med en av Sveriges hetaste artister. Det var nämligen så att vi av en slump träffade Bennyboy när vi hängde på Båstads trevligaste hotell. Han gled förbi i lobbyn och sken upp när han såg sina favoritreportrar.
Man kan lätt tro att en någon ur Wahlgrens-familjen får allting ordnat för sig i alla lägen, men så är det inte. Benjamin får, precis som alla oss andra dödliga, se till att han jobbar och sliter för sitt levebröd: musiken. Denna helg hade han helt enkelt fuckat upp schemat och åkt till Båstad utan att fixa skjuts till Oskarshamn där hans spelning ägde rum dagen efter.
Tur då att vi är Sveriges snällaste reportrar och ERBJÖD honom skjuts. Dagen efter hämtade vi upp en bakfull och jävlig Benjamin.

Se vad som hände sen i videon: 

/Johanna 

Dela på:
Annons
Laddar