Se hur Mello-stjärnan ramlar av scenen: ”Jag dör nu”

Annons

Christer Björkman är just nu ute med ett gäng mello-stjärnor på turné och sprider den sprudlande känslan som bara Melodifestivalen kan gen en över landet. Showen heter ”I huvudet på: Christers Mello Mani” och mycket mer än så behöver jag kanske inte säga. 

Annons

Oscar Zia är en av stjärnorna i showen och förra helgen var de på besök i hans hemstad Malmö. Showen verkade inte bara gå hem hos Malmöborna utan även hos stjärnorna på scenen.

Låt oss säga såhär – Malmö fick Oscar Zia på fall!

Annons

Efter att Oscar sjungit för Malmö-publiken ska han ta sig upp för den minst sagt krångliga trappan bakom honom, och vad gör han? Han ramlar av scenen. Han bokstavligen faller. Och det bästa av allt är att den här goa skåningen är så härlig att han bjuder alla sina följare på Instagram på denna vurpa. Se själva!

ta scenen innan den tar dig som jag brukar säga.

A post shared by Oscar Zia (@oscarzia) on

Alltså hur härlig är han inte? Det är liksom ett faceplant följt av en rullning, PLUS att han sen kryper av scenen. Helt underbart, och hans följare i kommentarsfältet älskade det lika mycket som vi gör!

”Hahahahah nej jag dör nu. den lilla rullen ut.”, skriver en.

”Tack för dagens skratt Oscar! Och att du är så bjussig!”, skriver en annan.

Annons

Tack för att du är så underbar Oscar och sprider sådan glädje till världen och hoppas att inga skador förekom i ditt fall ❤️

/Jonna

 

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar