Årets pinsammaste SMS-fail – Skickade sex-meddelande till chefen: ”Lovar att vi ska…”

Annons

Okej.

Jag vet att min sambo kommer hata mig typ livet ut för det här. MEN JAG MÅSTE DELA MED MIG FÖR DETTA ÄR SÅ ROLIGT ATT JAG DÖR. 

Min stora kärlek i livet är M. Vi har levt i symbios som sambos i typ tre år och ni som har bott med en partner vet ju hur ett sådant liv ser ut. ALLT GÅR I VÅGOR. Städning, känslor, bråk och såklart det intima livet. 

Som tur är så är vi otroligt öppna i vårt förhållande, vilket jag älskar. Vi snackar liksom om allt, från tuffa saker som händer på jobbet till hur många snorkråkor som ramlar ur näsan på en dag. Det kan låta oromantiskt, men ingen är närmre mig i livet än honom, och det gör att jag känner mig så otroligt trygg i vår relation.

Men för ett tag sedan så hände något som gjorde att jag bröt ihop av skratt. 

Vi hade nämligen haft ett snack om att vi varit lite dåliga på att få till det i sovrummet, om vi säger så. Men samtalet ägde rum precis innan vi var tvungna att dra till jobbet, så vi fick avbryta snacket.

Annons

Därför skrev M ett fint sms efteråt där han förklarade varför vi inte ”kommit till skott”. Problemet är att han inte skickade sms:et till mig. UTAN TILL SIN CHEF!!! 

När han klev innanför dörren på eftermiddagen var han helt vit i ansiktet och kved av ångest. Jag å andra sidan kunde inte sluta garva åt att hela hans jobb numera tycker synd om honom för att han inte får ligga hemma. (Ja, Jonna har också skrattat sig halvt fördärvad!)

Annons

Svaret från chefen? 

Jag tror det var något i stil med ”Hoppas det blir bättre snart”

Annons

Skicka lite mentala styrkekramar till M, om ni kan!

/Johanna

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar