Jag ville vara Bianca Ingrosso

Annons

Jahapp.

Det har varit många galor denna vecka. I tisdags firade TV3 trettio år med en dundrande fest och igår var det Årets Nätängel-gala.

Jag hade tänkt gå på Tv3’s galej, men hade NOLL inspiration till frisyr. Jag har ju precis tagit ut mitt löshår och ja. De här testarna lever sitt egna liv på min huvudknopp.

Så därför plockade jag fram en inspo-bild på en av mina favvoisar: Bianca Ingrosso! Under ELLE-galan (och säkert på flera andra tillställningar) fullkomligt ROCKADE hon bakåtslickat hår i knut. SÅ JÄVLA SEXIGT OCH SNYGGT tänkte jag.

Men, jag glömde tyvärr den lilla detaljen att jag inte är en kändis och heller inte snygg/vältränad/perfekt utan filter på min instagram. Så ja. Det hela slutade i en mindre katastrof kan man säga. Det här var det enda jag lyckades få till:

Annons

Annons

När jag visade frissan i efterhand på redaktionen frågade folk: ”HAR HON FÅTT ELCHOCKER?!”. Svar nej.

Annons

Men i efterhand är jag sjukt nöjd att mina hårstrån visade mig rätt beslut till vad jag skulle göra: stanna hemma i soffan och kolla på Gossip Girl med en påse chips. Det blev bästa kvällen på lääänge och det tackar jag Bianca Ingrosso för!

Dela på:
Annons
Laddar