Sno kändisarnas knep – så får du brännan att hålla längre

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Att vara i solen och få den där perfekta brännan är ju någonting som de allra flesta längtar efter större tio månader om året. Nu när de där två månaderna med fint väder äntligen är här vill vi ju göra allt för att behålla den där brännan. Någon som älskar att lapa sol är den nyaste medlemmen i Kardashian-klanen, Scott Disicks flickvän Sofia Richie. Tittar man på hennes Instagram-konto ser man att njuta i solen är en stor del av hennes liv, både ute till havs och hemma vid poolen. Och självklart har hon precis som supermodellerna Ashley Graham och Olivia Culpo sina knep för att hålla det solblekta håret, den brända kroppen och fräknarna i ansiktet i schack. Därför har vi plockat fram våra tre favoritprodukter till er, en för håret, en för kroppen och en för ansiktet.

Det här är ett schampoo från Nuxe för kropp och hår som är särskilt anpassat för den som varit i solen. Det innehåller ingredienser som avlägsnar sand, salt, klor och solskyddskrämer, från både från kropp och hår. För hur mycket vi än älskar solen så skadar den både vår kropp och knopp. Håret slits och huden blir torr. Så vill du undvika att torka ut både ditt hår och din kropp så är det här produkten för dig.

Och när du tvättat bort all salt, klor och solkräm så är det dags att återfukta din kropp. Hawaiian tropic är inte det hetaste varumärket på marknaden utan anledning. Den återfuktar din kropp något helt otroligt, lindrar dina brända områden och är väldigt lätt mot huden. Men det bästa av allt är att den dofta helt AMAZING. Just den här, After sun ultra radiance är i doften Island mango, och ja ni kan ju bara gissa vad den doftar. Kan man äta after sun tro…frågar åt en vän!

Nu har vi sparat det bästa till sist. Våra fantastiska ansikten, vi vill ju att ni ska vara otroligt varsamma mot era ansikten och se till att återfukta, återfukta, återfukta. Det här är en produkt från Korres som innehåller yoghurt, för er som inte visste om det är yoghurt ett gammalt husmorsknep mot solbränd hy. Det lindrar svedan och gör så att huden återhämtar sig snabbt. Men när det kommer till ansiktet är vi också rädda för ålderstecken och solskador, därför blir en aftersun extra viktig just där. Vi rekomenderar den här produkten starkt!

Så vill ni hålla er snygga och fräscha hela sommaren bör ni göra som Sofia Richie och Ashley Graham och göra dessa produkter till en del av er dagliga rutin.

Annons

Foto: IBL, Stella

Dela på:
Annons
Laddar