4 tips för sommarens snyggaste festival-look!

Annons

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

SWEDEN ROCK!

I helgen drog jag till NORJE och hängde med alla sköningar på Sveriges största rockfesival: Sweden Rock! 

Jag och min bestie Sabina McDowell (ja, hon har ett så coolt namn) lånade hennes kompis van och levde lajf. Ni ser ju på bilderna hur underbart vi haft det! Och även om jag inte ett rock-fan (jag var mest där för att supporta min boyfriend och hans rockerkompisar) så måste jag säga att det var en imponerande uppställning på scenen. Bland annat spelade Ozzy Osbourne, Iron Maiden och Judas Priest. Recensioner på banden kan ni läsa här på bloggen INOM KORT!

Sweden Rock är dessutom känd som en väldigt lugn festival. Själva tanken på tusentals hårdrockare som samlas och dricker öl kan låta som en ganska våldsam tillställning. I alla fall var det min första tanke när jag hörde talas om festivalen. Men genom åren har det rapporteras rekordlågt antal våldsbrott på festivalen. Kanske har det att göra med att hårdrockare är mjukisar längst in. Eller så handlar det bara om att festivalen är så pass bra arrangerad med säkerhet och vakter överallt.

För er som aldrig besökt Sweden så består området av flera olika campingplatser, och sedan ett stort festivalområde. Du kan välja fritt om du vill campa på Rosenhills camping som ligger avskilt en bit bort eller rock-campet där endast boende eller de som betalar kommer in. Du kan också bo på mc-camp eller hyra in dig hos någon av de privata husen runt omkring Norje som erbjuder tältplats. Under dagarna spelade band på de olika scenerna från 11 på morgonen till sent på natten. Väl inne på festivalområdet fanns både mat och toaletter, vilket gjorde att vi tillbringade mycket tid på området.

Men eftersom sommaren precis dragit igång och många av er kommer befinna er på festivaler inom en snar framtid så tänker jag att jag slänger ihop en liten festival-lista för er!

Annons

Här är bästa tipsen för äkta festival-känsla i sommar:

Bandana!

Införskaffa en snusnäsduk eller en scarf och knyt runt håret. Räddar vilken hårdag som helst och är verkligen min bästa accessoar för att få till sommar-känslan deluxe (haha, har ju det på typ alla bilder här ovan!).

Annons

Slitna jeans.

Finns det något som andas mer festival än jeans-tyg? I jackor, shorts och som byxor. Jag bara älskar det! Under Sweden Rock klädde jag mig gärna i jeans från topp till tå, och de här långbyxorna från BikBok är just nu på rea – Du hittar dem här!  (reklamlänk via Apprl)

Spets-toppen.

Om vi får drömma så är vädret såklart soligt på festival. Och då finns det inget bättre än att glida omkring i en spets-bh, ett par slitna jeans och maaaaassa guldsmycken. Dessutom kan du använda bh:n resten av året igen, under kavajer och linnen eller bara som en extra snygg detalj i sovrummet.

Den här snygga toppen kommer från Lindex och är dessutom på rea nu. Du hittar den HÄR! (reklamlänk via Apprl)

Skärpet!

Det stora skärpet är perfekt för att lyfta en annars nerklädd och avslappnad outfit. Mitt kommer från Gina Tricot som jag köpte för flera år sedan (se bilden längst upp), men jag hittade ett liknande från Asos som är lika snyggt. Passar dessutom perfekt till ett par jeans-shorts!

Dela på:
Annons
Laddar