TV4-profilen: ”Årets Idol är som Paradise Hotel!”

Annons

Årets Idol-säsong har förvandlats till Paradise Hotel. 

I alla fall om man ska tro Oliver Sääv, som syntes i TV4’s Idol hela vägen fram till kvalveckan. Han är Idol-favoriten som imponerade på alla med sin version av låten ”Use Somebody” av Kings Of Leon. 

Eftersom vi har ett samarbete med företaget MineTan så gör vi just nu en artikelserie där vi träffar Idol-deltagare och gör self-tan samtidigt som vi snackar om Idol. När vi träffade Oliver Sääv berättade han allt om dramatiken som pågår bakom TV4’s kameror.

– Vi kallade denna säsongen för Paradise hotel, det har varit såå mkt drama, berättade han.

Bråk mellan deltagarna, kärlek som har uppstått och vilda fester ska tydligen ha ägt rum, enligt Oliver. Mest ska det ha hänt under Idol resa till Miami, där Idolerna fick jobba med musik och lära känna varandra. Resan ägde rum innan kvalveckan.

– Det var den sjukaste resan. De flesta gick ut och festade, sa han under intervjun.

Även Kevin Klein, som klarat sig till topp 8 i tävlingen, berättar om festandet som ska ha ägt rum i Miami.

– Jag såg ju att det var en del ölflaskor där i nått rum när man kom in, men jag drack ju själv bara en enda gång: när vi var på karaokebar, säger Kevin när vi frågar.

Oliver berättar att förutom fest så har flera deltagare hookat upp och haft det mysigt under säsongen. Två av tjejerna ska också ha råkat i luven på varandra.

– Det har varit ett litet drama mellan två personer genom allt. De gillade inte varandra från start. De bråkade om vem som är bäst lite mellan varandra, berättade Oliver.

Vad som är sant eller inte har vi ingen aning om, men Miami-resan verkar i alla fall ha gjort deltagarna som är kvar väldigt tighta. När vi snackade med Gabriel Cancela under torsdagens repetitioner berättade han hur mycket idolerna stöttar varandra.

– Vi blev absolut sammansvetsade i Miami, när man hänger med varandra hela tiden, berättade han.

Heja vänskap i alla former <3

Annons
Annons

Se hela intervjun med MineTan här:

Ps.. vi har också fixat en liten rabattkod till er som vill testa MineTan! Kolla här:

Dela på:
Annons
Laddar