Vardagsberoende

Annons

De flesta ”vuxna” människorna (jag skriver vuxna inom situationstecken för att jag inte ser mig själv som vuxen, vill inte bli vuxen) börjar sina dagar med kaffe. Men jag kan inte vara den enda som inte känner igen mig i citatet ”but first coffee” NEJ TACK säger jag.

Annons

Det vänder sig i magen på mig, eller nej redan i munnen. Vill spotta det rakt ut så fort jag får smaken på tungan. BLÄ.

Jag är mer en ”but first energidryck” person. Jag dricker minst en om dagen. Många stör sig på det, tycker att jag slösar pengar, säger att det är dåligt och skrattar åt att jag alltid dricker det. Kan ju inte låta bli att tycka det är orättvist, jag klagar ju inte på deras ständiga kaffedrickande, kaffeandedräkt och lukten som sprider sig flera mil från kaffet!

Jag skulle säga att energidryck är mitt beroende. Men det kan inte vara vilken som helst, jag har tre märken jag pendlar mellan: Celsius, Nocco och Clean.

Just nu är detta favoriten smaken ”Skumtomte” från ett av märkena, har du inte prövat så pröva. Och OBS. Ingen spons eller samarbete (even though I wish) bara allmänt beroende av dessa. Har ni något vardagsberoende?

 .   
Gjorde nya naglar i fredags, ÄLSKAR dom. Vad tycker ni?

/ Jonna

Dela på:
Annons
Laddar