VI HAR SNIFFAT NOOMI RAPACE

Annons

Alltså ATT vi hängde med Noomi Rapace i onsdags. Kan vi alla bara ta en minut till att smälta det. Jag bli sällan starstrucked, men som ni ser på den här bilden nedan, så var ju båda jag och Johanna som förstenade.  På riktigt, hur stela kan två människor vara? Vi andades inte ens.

Annons

Jag känner hur min puls ökar nu bara jag tänker på det.

Anledningen till att vi träffade Noomi var för att hon tillsammans med tre kollegor bjudit in till ett pressevent där de presenterade sju dofter som de tillsammans tagit fram. Deras märke heter N.C.P. och här kommer de roliga hörni. Varje doft är unik på sitt sätt, men de har format dem så att man ska kunna blanda dem på sin kropp för att få fram MASSA olika dofter.

  

Alla som var inbjudna fick välja en varsin bas-doft och sedan fick vi med oss en liten flaska av varje.

Efter den stela bilden med Noomi var det som att jag och Johanna tappade helt, vi började alltså att lukta. SNIFFA! På NOOMI RAPACE. Det är bara sjukt när jag tänker på det. Men hon såg ju glad ut i alla fall.

/ En starstrucked Jonna som ännu inte återhämtat sig.

Dela på:
Annons
Laddar